Mica avere pe care Simona Halep o poartă la mână în fiecare zi! Costă zeci de mii de euro

Radu Bordei 25.08.2021, 14:59
Mica avere pe care Simona Halep o poartă la mână în fiecare zi! Costă zeci de mii de euro

Simona Halep mai are puțin până la turneul de la New York. Pe 30 august debutează ultimul turneu de Grand Slam al anului. Este un ultim prilej pentru a mai salva ceva dintr-un an dezamăgitor. Accidentarea de la Roma i-a stricat tot sezonul româncei. Visul de a reprezenta România la Olimpiadă a fost amânat pentru sezonul viitor.

Cum nici la Roland Garros și Wimbledon nu a jucat, jucătoarea din România a căzut în clasament și va trebui să muncească să revină în topul tenisului mondial. US Open poate fi momentul în care Simona reîncepe ascensiunea în ierarhia WTA.

Apariție senzațională a Simonei Halep. Cum se relaxează jucătoarea de tenis la New York

Accidentarea de la Cincinnati a speriat-o pe jucătoarea din România. Cu toate acestea, se pare că Simona Halep va putea să ia startul în turneul de la New York. Fostul lider mondial se pregătește intens pentru a putea rezista cât ami mult în turneu. Simona nu își face planuri, important este să poată să își găsească ritmul de joc.

După sesiunile lungi de antrenamente, Halep nu ezită să meargă să mănânce în oraș. Românca atrage privirile, mai ales prin accesoriul pe care îl poartă la mână. Este vorba de un ceas, marca Hublot. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon este imaginea companiei elvețiene, de aceea etalează cu mândrie piesa de colecție. Este chiar cea mai importantă piesă din colecția personală a sportivei: Hublot Big Bang One Click Saphire, care costă 80.000 euro.

Simona este cunoscută pentru gusturile ei: adoră ceasurile de lux și telefoanele moderne. „Am toate modelele acasă”, recunoștea sportiva noastră, în urmă cu ceva timp.

Simona a părăsit topul „bogatelor”, din sport

După ce accidentările au ținut-o departe de turneele importante WTA, Simona Halep a părăsit Top 10 WTA după 7 ani de prezență constantă. Coborârea din aceste clasament nu este singurul regres al Simonei în acest an. Rezultatele slabe și neparticipările la turnee i-au adus campioanei noastre și pierderi financiare consistente.

Astfel, Simona Halep nu se regăsește în Top 10 cele mai bogate femei din sport publicat de Sportico în această săptămână. În acest an românca a câștigat din sponsorizări în jur de 3 milioane de dolari. În schimb, câștigurile din premiile obținute la turnee au fost mult mai mici decât în anii precedenți. Anul acesta, Simona Halep a câștigat doar 531.827 de dolari din premii.

Astfel, se confirmă faptul că 2021 este un an de uitat pentru Simona Halep. Doar un rezultat bun la New York ar mai îndulci situația.

Urmăriți Playsport.ro și pe