Mihaela Buzărnescu, dată pe spate de vorbele lui Marco Dulca: „Asta contează cel mai mult… Te iubesc!”

Moldoveanu Camelia 03.12.2021, 18:02
Mihaela Buzărnescu, dată pe spate de vorbele lui Marco Dulca: „Asta contează cel mai mult… Te iubesc!”

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) este îndrăgostită până peste cap de Marco Dulca (22 de ani). Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta sentimentele, fie și prin intermediu rețelelor de socializare. De această dată, jucătoarea de tenis este cea care i-a făcut o declarație de iubire publică fotbalistului legitimat la Chindia Târgoviște.

Declarație de dragoste chiar pe rețelele de socializare. Mihaela Buzărnescu este îndrăgostită până peste cap

În vara acestui an lumea sportului din România a fost luată prin surprinde de relație dintre Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la festivalul Untold, moment în care fotbalistul din Liga 1 a postat pe contul de Instagram o fotografie cu jucătoarea de tenis. Prin surprindere a fost luat și tatăl sportivei, după cum a declarat într-un interviu oferit în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Atât Marco Dulca, cât și Mihaela Buzărnescu, nu ezită nicio ocazie pentru a-și declara dragostea în mod public. De această dată, Miki a fost cea care a posta pe contul ei de Facebook o fotografie cu un mesaj superb.

Asta contează cel mai mult… Te iubesc!”, a scris Mihaela Buzărnescu.

Postare a venit în urma unui interviu pe care Marco l-a acordat de Ziua Națională a României, iar Miki Buzărnescu a postat un pasaj din declarațiile iubitului ei.

Cel mai dificil moment a fost atunci când m-am accidentat și am stat departe de teren aproape 5 luni, cu acea fractură la metatarsian. Am fost și mai ghinionist deoarece am ratat și acel Euro U21 din 2019. Iubind ceea ce fac nu am cum să nu continui. Orice mi s-ar întâmpla, revin și mai puternic și o iau de la capăt mereu”, a declarat Marco Dulca, al cărui fotbalist preferat este Casemiro, cu care consideră că se aseamănă la stilul de joc, potrivit eurosport.ro.

Mihaela Buzărnescu, mesaj de dragoste pentru Marco Dulca
Mihaela Buzărnescu, mesaj de dragoste pentru Marco Dulca

Ce a spus Cristi Dulca despre relația dintre fiul său și Mihaela

Selecționerul naționalei feminine a României, Cristi Dulca, a dezvăluit ce relație are cu partenera fiului său și ce părere are despre faptul că aceasta este cu 11 ani mai mare decât fotbalistul Chindiei Târgoviște. Dar și despre faptul că cei doi nu au mai deloc timp liber, fiind mereu în cantonamente sau la turnee.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Iar la întrebarea legată de diferența de vârstă dintre cei doi, antrenorul s-a rezumat la a spune doar „Ce vârstă are dragostea?”.

Urmăriți Playsport.ro și pe