Mihaela Buzărnescu și Mario Dulca, din nou un cuplu? „Sentimentele există de ambele părți”

Giosanu Catinca 07.09.2022, 14:46
Mihaela Buzărnescu și Mario Dulca, din nou un cuplu? „Sentimentele există de ambele părți”

Mihaela Buzărnescu intenționează să se împace cu Marco Dulca. Jucătoarea română de tenis este dispusă să dea uitării toate ”insultele și umilințele” de care a avut parte în perioada în care s-a iubit cu controversatul fotbalist.

Mihaela Buzărnescu trece prin momente grele

Mihaela Buzărnescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Marco Dulca, însă a decis să încheoe relația, catalogând-o drept una toxică. Tenismena spunea în primăvara acestui an că a trăit clipe de coșmar alături de jucătorul pe care Gigi Becali vrea să îl dea afară în perioada următoare.

Sportiva a lăsat clar de înțeles că ar vrea să se împace cu Marco Dulca, mai ales că, susține aceasta, mai există sentimente dinspre ambele părți.

Buzărnescu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cea mai lungă relație intimă din viața ei. Ea a adus aminte și de fotbalistul de care s-a despărțit la finalul lunii martie.

La 21 de ani am avut prima mea relație și a fost cea mai lungă, a durat aproape opt ani. Au fost momente și momente, dar a fost singura relație care a durat mult. Nu a fost ușor, pentru că era și vârsta la care participam la multe concursuri, apoi au intervenit și accidentările, care m-au făcut să stau mai mult pe acasă.

Persoana respectivă a înțeles acele sacrificii și a înțeles să le facă și el, pentru că ne întâlneam mai rar. Și nu era din domeniul sportiv, lucra în domeniul corporatist. A fost greu, dar am acumulat multă experiență. S-a terminat într-un mod normal, ok, amândoi am trecut peste acea perioadă.

Respectiva persoană este acum căsătorită, cu familie, toate bune și frumoase, eu am rămas singură, fără familie, fără nimic (nr. – râde), toate bune și frumoase (n.r. – râde din nou), dar nu contează.”, a povestit Mihaela Buzărnescu, în cadrul podcastului ”Vin de-o poveste by Radu Tibilică”.

Sportiva s-a destăinuit aproape ca într-o spovedanie

La final, Miki a dezvăluit motivul pentru care vrea să fie în continuare împreună cu fiul ui Cristi Dulca (49 de ani), selecționerul naționalei României de fotbal feminin.

În general, viața de sportiv zici că este a artistului. Tot timpul ești plecat, hotel, avion, timp limitat, dar dacă există înțelegere…. Eu am avut o relație cu o persoană din alt domeniu sportiv (n.r. – Marco Dulca, fotbalist la FCSB) și nu m-a deranjat, pentru că am înțeles aceste sacrificii. Totul pentru a menține relația, să vezi dacă totul este ok.

Cu prima relație n-a fost să fie. Nu s-a trecut la un alt prag după patru sau cinci ani, după care, spre final, își dorea mai mult. Cam aici s-a dus, pentru că nu a fost susținerea mai mare în perioadele mai puțin bune ale mele, când eram accidentată, nu jucam, decât atunci când jucam bine. Așa am decis să încheiem relația pașnic.

Apoi, am mai avut două relații, care nu prea au fost ce trebuie. Nu urmăreau decât numele și cam atât cu mine. Nu au fost persoane serioase.

Apoi am avut o relație cu cineva din domeniul sportului. Am avut același gânduri, aceeași direcție. Ulterior, nici eu nu știu de ce s-a stins. Mi s-a părut ca era cea mai ok dintre toate, chiar dacă era diferență de vârstă, 11 ani în favoarea mea.”, a mai spus Mihaela Buzărnescu, conform digisport.ro.