Mihai Iosif, reacție clară la cea mai dură acuzație: „Nu am făcut asta niciodată!” Două povești de culise i-au afectat cariera în ultimii ani

Octavian Vasilescu / 11.05.2022, 22:07
Mihai Iosif, reacție clară la cea mai dură acuzație: „Nu am făcut asta niciodată!” Două povești de culise i-au afectat cariera în ultimii ani

Fostul antrenor de la Rapid, Mihai Iosif (47 de ani), a vorbit deschis despre cele mai grave acuzații pe care le-a primit în trecut.

Iosif a fost acuzat că a jucat bani din bugetul Rapidului la „păcănele”. De asemenea, acesta a fost acuzat în trecut că punea apă în benzină, pe vremea când a lucrat la o benzinărie.

Mihai Iosif, acuzat că a jucat banii Rapidului la „păcănele”

Tehnicianul a comentat aceste acuzații cu zâmbetul pe buze:

Nici să râd nu mai pot. Cum să pun apă în benzină? Vin 14, 15 tone, cât să pui? Mai ales că totul e pe calculator. N-ai cum să faci așa ceva. Neg totul! Nu ai cum, chiar nu ai cum, e imposibil! Șoferul lega cisterna la rezervor, tu nici nu te atingi.

Niște lucruri de râs! (n.r întrebat dacă a jucat banii Rapidului la păcănele) Știu ce mi s-a reproșat… Se ocupa antrenorul de viza medicală? Nu se ocupă doctorul? Nu joc la păcănele, nu-mi place să joc. Gura lumii slobodă! Cu pietre dă toată lumea.

Merg la biserică, dar nu mai mult decât un om normal. Am fost mult în perioada când eram bolnav. Cu echipa mergeam înainte de fiecare meci, aprindea fiecare câte o lumânare și ne găseam un moment de liniște. Sunt un om religios, normal.

Îmi plac filmele, în general cele de acțiune, inspirate din viața reală. Acum am mai mult timp să mă uit la meciuri, la filme. Actorul meu preferat a fost Gheorghe Dinică”, a spus Mihai Iosif, pentru GSP.ro.

Mihai Iosif a pregătit-o pe Rapid din postura de antrenor principal în intervalul martie 2021 – martie 2022. În 49 de meciuri, antrenorul a reușit să obțină 18 victorii, 16 remize și a încasat 15 înfrângeri.

Iosif este antrenorul care a condus Rapid spre promovarea în Liga 1. De șase ani așteptau giuleștenii să evolueze din nou în prima divizie a fotbalului românesc.