Mihai Iosif, un nou mesaj pentru cei care îl critică. „Am făcut lucruri mărețe la Rapid”

Bordei Radu 08.02.2022, 22:29
Mihai Iosif, un nou mesaj pentru cei care îl critică. „Am făcut lucruri mărețe la Rapid”

Antrenorul celor de la Rapid, Mihai Iosif, este sub o presiune tot mai mare. Giuleștenii au ajuns la 6 partide fără victorie și obiectivul de a termina în play-off este tot mai departe. Zvonurile privind o eventuală schimbare la nivelul băncii tehnicie sunt tot mai prezente. Nume ca Laszlo Balint, Marius Șumudică sau chiar Adrian Mutu sunt tot mai vehiculate, în Giulești.

Antrenorul care a promovat Rapidul, atunci când nimeni nu mai credea, rămâne ferm pe poziții. Acesta este deranjat de aceste discuții, dar le transmite un mesaj celor care îl contestă. Fără el, echipa se afla într-o situație mult mai grea.

Mihai Iosif îi sfidează pe critici. „Nu se termină viața cu mine la Rapid”

Antrenorul este conștient că Rapid nu are victorie în 2022, dar nu se teme pentru postul său.

Eu sunt aici, în obiectivul clubului, sunt ultimul mohican. Îmi mai spun prietenii, dacă or fi prietenii mei, de diverse discuții din jurul echipei, dar nu mă interesează. Eu cred că am făcut lucruri mărețe la Rapid, eu și colegii mei, să nu uităm de unde vine echipa. Viața nu a început cu mine la Rapid, nu se va termina cu mine la Rapid, a comentat Mihai Iosif, la finalul partidei cu Voluntari.

Antrenorul nu își reproșează schimbările făcute după pauză, printre care și Ioniță, care a intrar după pauză, dar a fost apoi retras la rândul lui.

Dacă data trecută au ieșit schimbările, acum nu au ieșit. Nu îmi reproșez, jucătorii trebuie să facă diferența. Cu UTA am fost inspirat, acum nu a fost cazul.

Ioniță nu e refăcut total fizic, riscam o recidivă, cred că mai are puțină teamă. Au venit jucătorii pe care i-am vrut, dar am tot avut accidentați, suspendați, de abia acum o să avem un lot bun, a mai comentat antrenorul giuleștenilor.

Iosif a găsit o comparație savuroasă despre situația Rapidului. „Zici că suntem în Italia anilor 90”

Mihai Iosif încă mai așteaptă la o victorie în acest an, giuleștenii se bat cu CFR Cluj la meciuri terminate la egalitate. Chiar și așa, antrenorul nu crede că obiectivul este compromis.

A fost un meci disputat pe un teren mult sub nivelul Ligii 1. Am avut o primă repriză bună, foarte bună, dar nu a intrat mingea în poartă.

Facem doar egaluri, zici că jucăm în campionatul Italiei, în anii 90. Avem șanse reale, vom da tot. Și anul trecut aveam șanse mici, dar am reușit, așa că putem, a concluzionat Iosif

Urmăriți Playsport.ro și pe