Mihai Pintilii, prima mare dezamăgire la conducerea FCSB: „Am ajuns să ne bucurăm la un punct!” L-a criticat pe arbitrul Istvan Kovacs

Robert Zanfir 06.02.2022, 22:24
Mihai Pintilii, prima mare dezamăgire la conducerea FCSB: „Am ajuns să ne bucurăm la un punct!” L-a criticat pe arbitrul Istvan Kovacs

Mihai Pintilii a declarat după remiza cu FC U Craiova, 2-2, că Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty și la faultul asupra lui Andrei Dumiter, din finalul jocului. Antrenorul l-a criticat pe Valentin Crețu.

FCSB nu reușește să se apropie de CFR Cluj, în ciuda pasului greșit al liderului, pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Octavian Popescu a fost iar unul dintre remarcații FCSB, într-un meci în care fanii au făcut o atmosferă superbă.

Mihai Pintilii, prima mare dezamăgire la conducerea FCSB: „Am ajuns să ne bucurăm la un punct!” L-a criticat pe arbitrul Istvan Kovacs

„Sunt dezamăgit. Am avut o șansă, am avut și ocazii foarte clare, dar când nu marchezi… Ai patru ocazii clare și nu dai gol. Ne-am bucurat că am luat un punct până la urmă. Sunt dezamăgit, băieții au luptat, au alergat, dar la final tot la 8 puncte sunt de CFR.

Suntem vinovați toți, suntem o echipă. Se vor mai pierde puncte, vor mai pierde și ei, vom mai pierde și noi. Dar era o șansă importantă.

Sunt rezultate neprevăzute, s-a întâmplat. Ne pare rău că Toni Petrea nu a fost lângă noi, sper să revină cât mai repede.

Florinel Coman nu e pregătit sută la sută, mai are nevoie de timp. Keșeru a intrat bine, a marcat. Am mai avut un penalty și la Dumiter. Dar nu mai contează.

Crețu nu trebuia să facă greșeala de la gol, are experiență și nu trebuie să se întâmple”, a declarat Mihai Pintilii la finalul meciului.

Gigi Becali i-a făcut „botezul” lui Mihai Pintilii: „A schimbat haotic”

Mihai Pintilii a fost pe banca celor de la FCSB din cauza absenței lui Toni Petrea. Antrenorul s-a infectat cu noul coronavirus și a intrat în izolare.

Gigi Becali a declarat la finalul partidei că schimbările au fost haotice:

„Bine, nu am avut nici antrenorul pe bancă. S-a simțit lipsa lui Toni Petrea. Nu ai văzut Pintilii ce schimbări a făcut? Ce haotic a schimbat.

Păi, la un moment dat aveam trei atacanți. Cum, mă, Pintilii, să pui 3 numere 9 pe teren? Pintilii le-a făcut, pe el o să-l penalizez”, a spus amuzat Becali, la Digi Sport.

Totuși, omul de afaceri spune că a fost plăcut impresionat de jocul echipei. „Dar de ce să fiu supărat. Când nu joacă echipa sunt supărat, dar echipa a jucat”.

FCSB – Universitatea Craiova 2-2. ECHIPELE DE START:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu

Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, M. Tănasă, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea (absent din cauza Covid-19)

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – S. Asamoah, Vl. Achim – Baeten, Bauza, Durmen – Cl. Bălan

Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, S. Bușu, D. Albu, V. Pop, Marquet, Ondaan, Sidibe, Compagno Antrenor: Nicolo Napoli