Mihai Pintilii, subiect de batjocură pentru analiștii tv. Basarab Panduru, ironie maximă la adresa antrenorului FCSB

Iosif Pintilie 30.01.2023, 08:42
Mihai Pintilii, subiect de batjocură pentru analiștii tv. Basarab Panduru, ironie maximă la adresa antrenorului FCSB

FCSB a pierdut al doilea meci din 2023, după un meci nebun împotriva lui Farul Constanța. Elevii lui Mihai Pintilii conduceau în minutul 90+4, dar adversarii, conduși de Gheorghe Hagi de pe bancă și de Denis Alibec din teren, au întors scorul.

Mihai Pintilii, batjocorit de Basarab Panduru

La finalul meciului, Basarab Panduru l-a ironizat pe Mihai Pintilii, după ce antrenorul roș-albștrilor a transmis că familia și unitatea de grup sunt cele mai importante.

Analistul tv l-a comparat cu Puya, cel care, alături de Tudor Sișu, a format trupa de hip-hop ”La familie”.

„Da, şi mie mi se pare. Familia e foarte importantă, grupul unit, totul e făcut cu dragoste. Mă uitam după Puya? (n.r.: artist hip-hop, fondatorul formației La Familia).

Era pe acolo, că nu-l vedeam? Nu contează că nu câştigăm campionatul, nu e nicio problemă, nu ştiu. Tu ce înţelegi?”, a declarat Panduru, potrivit Orange Sport.

Ce a spus Mihai Pintiii după înfrângerea cu Farul?

Mihai Pintilii a părut calm la finalul meciului cu Farul Constanța, deși echipa lui a pierdut surprinzător duelul cu echipa lui Gheorghe Hagi. Deși s-a declarat dezamăgit, această stare a fost cauzată doar de supărarea jucătorilor.

„Pentru voi este cel mai spectaculos meci, pentru noi nu. Nu sunt supărat, sunt foarte dezamăgit pentru că i-am văzut supăraţi pe băieţi. Îmi pare rău pentru ei, dar asta este, pierdem sau câştigăm, trebuie să rămânem o familie. Mi-e greu să dau acum într-un jucător, am pierdut trei puncte care ne apropiau de locul doi. A fost o greşeală personală, asta a fost să fie.

Cât despre băieţi, e normal să fie supăraţi când pierzi de o aşa manieră. Şi-au vărsat şi ei nervii pe cineva. Finalul a ţinut mai mult de băieţi, acolo, pe teren, nu de noi, pe margine. Dacă aş fi fost pe teren probabil mă puneam pe jos, dădeam mingea afară, trăgeam de timp, nu ştiu… La CFR va fi un meci foarte greu, dar vom intra cu gândul la victorie, nu mai avem nimic de pierdut”, a declarat Mihai Pintilii.

Echipele de start

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) – Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). ANTRENOR: Mihai Pintilii

FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) – T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean – Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Compagno 53, Olaru 69, Omrani 75, Pantea 81 / Grameni 4, Alibec 22, Nedelcu 28, M. Popescu 58

Cartonaş roşu: Dawa FCSB) min. 90

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei

Urmăriți Playsport.ro și pe