Mihai Popa a semnat cu Torino. Ce salariu va avea în Serie A

Ioan Valentin Oprea 13.05.2023, 00:01
Mihai Popa a semnat cu Torino. Ce salariu va avea în Serie A

Tânărul portar al lui FC Voluntari, Mihai Popa, e la un pas de a da lovitura carierei. Goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani îşi încheie, la sfârşitul acestui sezon, angajamentul cu clubul ilfovean şi ar fi ajuns deja la o înţelegere cu AC Torino.

Potrivit informaţiilor prezentate de jurnaliştii de la Tuttosport, torinezii ar fi bătut deja palma cu Popa. Goalkeeper-ul român va îmbrăca până în 2026 tricoul legendarului club din Piemont şi va încasa un salariu anual de 220.000 de euro.

David Vagnati, directorul tehnic al lui AC Torino, ar fi accelerat negocierile cu Popa, după ce pe fir ar fi intrat şi cei de la Genoa. Torinezii au urmărit îndeaproape evoluţiile lui Popa de la Voluntari încă din iarna trecută, iar în martie ar fi ajuns la un consens cu acesta privind semnarea contractului.

Lăudat de Damaşcan

Actualul coechipier al lui Popa de la Voluntari, Vitalie Damaşcan, a vorbit în presa din Cizmă despre calităţile goalkeeper-ului de 22 de ani. Damaşcan a jucat, la rândul său, pentru o scurtă perioadă de timp, la AC Torino. Atacantul din Republica Moldova a apărut în doar un singur meci oficial pentru italieni, fiind împrumutat în restul timpului la Sheriff Tiraspol, Fortuna Sittard şi Waalwijk.

Mihai Popa este un adevărat profesionist, cu un potențial extraordiar. E un portar complet și se mai poate îmbunătăți. Are niște reflexe extraordinare”, a declarat Damaşcan, pentru Tuttosport.

Va fi rezervă la Torino

La Torino, Mihai Popa va fi rezerva sârbului Vanja Milinkovic-Savic (26 ani). Ex-iugoslavul şi-a prelungit, de curând, angajamentul cu formaţia din Piemont, urmând să evolueze la Torino până în 2026.

Popa a fost doar rezervă în ultimul joc al lui Voluntari, scor 2-0 cu FC Botoşani. În actuala ediţie a Superligii, portarul de 22 de ani şi-a făcut apariţia pe teren în 36 de partide.

Urmăriți Playsport.ro și pe