Mihai Rotaru, atac dur la adresa lui Mirel Rădoi: „A fost nociv pentru club”

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.12.2022, 22:53
Mihai Rotaru, atac dur la adresa lui Mirel Rădoi: „A fost nociv pentru club”

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a reacționat după ce Mirel Rădoi a anunțat că își dă demisia din funcția de antrenor al echipei din Bănie. El a început prin a spune că încă nu a fost înștiințat de antrenor în legătură cu această decizie.

Mihai Rotaru, reacție dură după anunțul lui Mirel Rădoi: „A fost nociv pentru club!”

Ulterior, Rotaru a explicat că este foarte dezamăgit și deranjat de atitudinea arătată de Rădoi în ultima perioadă. El a explicat că, prin acțiunile sale din ultimele săptămâni, în primul rând prin decizia de a-i exclude din lot pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă, dar și prin faptul că a vorbit public despre problemele din cadrul clubului, fostul selecționer a provocat un mare prejudiciu de imagine.

„Nu, niciun semnal, până la ora asta nu m-a sunat nimeni din staff, să îmi spună că pleacă, ce se dorește. Nu. Toate informațiile le am și eu prin intermediul presei, nu am văzut declarația inițială, am citit-o. Pe de altă parte, știți foarte bine că după ultimele 7 meciuri, după fiecare meci avem acest discurs al lui, că pleacă. Am și spus asta public, că m-a deranjat. Dacă cineva are ceva cu cineva din club, trebuie să îi spună față în față.

Data trecută, când au fost anumite decizii care s-au expus în spațiul public, i-am amendat pe amândoi (n.r. pe Rădoi și Cârțu). Nu este acceptabil să ne expunem în spațiul public problemele. În momentul ăsta domnul Rădoi a fost nociv pentru club, cu aceste declarații. Trebuie să o luăm de la 0. Tot ce am încercat să facem cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră. Markovic a doua zi (n.r. după ce a fost exclus din lot de Rădoi) avea botezul copilului,am fost invitat, am refuzat să mă duc tocmai să nu se creadă că le țin partea jucătorilor. Îmi pare rău, sunt extrem de trist, de dezamăgit, s-au făcut toate eforturile ca domnul Rădoi și staff-ul lui să reusească.

„Ca imagine, sunt la cel mai jos nivel din 2013 încoace”

Dacă avem probleme, trebuie să le rezolvăm în cadrul clubului. Eu cu Mirel Rădoi am avut o discuție acum 10 zile. I-am spus că am doar două lucruri pe care mi le doresc de la el. Când ia astfel de decizii, să ne spună. Și al doilea lucru, să nu mai discutăm în public despre anumite probleme, să le rezolvăm. Asta s-a întâmplat înainte cu 3 zile de meciul cu FCU, trei ore a durat discuția. După meciul cu FCU a început iar, că pleacă. Din acel moment, nu am mai discutat cu domnia sa. Deciziile lui nu m-au nemulțumit.

În momentul acesta, ca imagine, suntem cel mai jos de după 2013, din cauza acestor declarații. Eu nu m-am mai ocupat de partea executivă din 2020. Acum sunt dat peste cap, trebuie să iau decizii. Când antrenorul nu te anunță că pleacă… Dacă motivul este că i-a felicitat (n.r. Sorin Cârțu) pe ăia de la FCU că au fost mai buni, atunci mi se pare pueril, învinșii trebuie să aibă decenta de a-i felicita pe învingători”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe