Mihai Rotaru face „curățenie” la Universitatea Craiova! Cinci jucători, pe lista neagră a omul de afaceri

Moldoveanu Camelia 07.05.2021, 14:04
Mihai Rotaru face „curățenie” la Universitatea Craiova! Cinci jucători, pe lista neagră a omul de afaceri

Universitatea Craiova este în plină „curățenie”. Mihai Rotar are pe „lista neagră” a disponibilizărilor cinci nume importante. Cine pleacă și cine vine în Bănie din următorul sezon.

Mihai Rotaru își schimbă portarul cu unul de la Astra Giurgiu

Mirko Pigliacelli Universitatea Crioava
Mirko Pigliacelli pleacă de la Craiova

Mirko Pigliacelli plănuiește să se întoarcă în Italia după ce a primit mai multe oferte din țara natală. Cu toate că are multe meciuri fără niciun gol încasat în poarta Universității Craiova, Mihai Rotaru ar fi dispus să renunțe la acesta pentru sute de mii de euro. Italianul ar putea pleca chiar din vară, ținând cont că a intrat în ultimul an de contract.

Portarul de 28 de ani are deja înlocuitor în persoana lui David Lazăr. Craiovenii s-au „adăpostit” și au făcut deja o înțelegere cu portarul de 29 de ani de la Astra Giurgiu.

Craiova rămâne fără un om în defensivă

Mihai Rotaru renunță fără pretenții la Stephane Acka. Fotbalistul intră în ultimul an de contract la Craiova și a jucat destul de puțin în ultima vreme. El a încercat să mai plece și în iarnă, însă nu a găsit nicio echipă care să-l mulțumească.

Fratele său Lorenzo este și el fotbalist și a jucat în ligile inferioare ale Italiei și României. Cei doi frați au jucat chiar unul împotriva celuilalt într-un meci CSM Reșița – Universității Craiova, în faza a șaisprezecea de finală a Cupei României 2019-20. Meciul s-a încheiat cu 1-0 pentru Universitatea.

Camara și Căpățână sunt și eu OUT

Juan Camara s-a transferat din Polonia la echipa lui Mihai Rotaru până în vară. Cu toate că a făcut o impresie foarte bună în perioada în care a jucat la Dinamo, în Bănie nu a mai reușit să impresioneze. Din aceste cauze Craiova nu  este tentată să-l mai păstreze. Camara a lipsit și de pe foaia de joc din ultimele două meciuri ale Universității Craiova.

Mihai Rotaru a dat 250.000 de euro pe Mihai Căpățână pentru a veni la echipa sa de la FC Voluntari. Mijlocașul se află în aceeași situație ca cea a lui Camara, nu a impresionat. Pentru că a fost folosit foarte puțin în ultima perioadă, cel mai probabil el o să fie împrumutat la o altă echipă.

Pentru că în Craiova o să revină Antonio Ivanov, mijlocașul împrumutat la FC Voluntari și pentru că Mihai Căpățână ar avea concurență cu Nistor, Cicâldău, Fedele sau Bic, bulgarul nu-și mai dorește nici el să rămână în Bănie.

Mamut și Tudorie completează și ei lista celor care urmează să plece de la Universitatea Craiova

Cu toate că Marianos Ouzounidis l-a folosit mai mult decât fostul antrenor, Alexandru Tudorie este și el pe lista celor care urmează să părăsească Bănia. Jucătorul împrumutat de la Arsenal Tula nu va beneficia de activarea clauzei de prelungire deoarece nu a avut o constanță în joc. Cu toate că mai are patru ani de contract cu Universitatea Craiova, Ivan Mamut este și el pe „lista neagră” a lui Mihai Rotaru.

Pe lista plecărilor mai este și Cristi Bărbuț, cel care a semnat deja cu Sepsi. El este protagonistul unui adevărat scandal în care a fost acuzat de blat. Acestuia îi expiră contractul la 1 iulie.

Urmăriți Playsport.ro și pe