Mihai Rotaru își amenință jucătorii. Exemplul lui Giedrius Arlauskis poate fi doar un început

Dragos Stefanescu 11.02.2023, 11:19
Mihai Rotaru își amenință jucătorii. Exemplul lui Giedrius Arlauskis poate fi doar un început

După înfrângerea cu Farul, Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Se pare că aceasta nu va fi singura plecare de la clubul oltean. Mihai Rotaru a anunțat că și alți jucători ar putea avea soarta lituanianului dacă nu vor da totul pentru echipă.

Mihai Rotaru anunță ”curățenia” generală la Universitatea Craiova

În etapa trecută Universitatea Craiova a pierdut înfruntarea cu Farul cu scorul de 1-2. După acest eșec dezamăgitor clubul oltean i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis (35 de ani). Mihai Rotaru a explicat că gafa comisă de lituanian în meciul de la Ovidiu nu a influențat această decizie. Totuși, situația în Bănie nu este deloc liniștită.

După despărțirea de Arlauskis Mihai Rotaru a anunțat că mai mulți jucători vor pleca de la Universitatea Craiova dacă nu-și vor schimba rapid mentalitatea. Patronul clubului oltean vrea ca fotbaliștii să dea totul pentru club, nu doar să facă act de prezență.

În acest moment, nu poți să spui despre niciun jucător că este la nivelul din sezonul trecut.

Trebuie să înțeleagă că nu poți veni la Craiova, să primești salariul, fără să dai înapoi măcar jumătate din ceea ce primești.

Nu e vorba de o listă, dar unii jucători sunt la final de contract, alții nu intră in vizorul staff-ului tehnic. Am reziliat deja cu Arlauskis.

Vreau să îi mulțumesc, a dat dovadă de caracter. Totul a durat cinci minute, nu a cerut nici măcar un euro în plus.

Nu a contat momentul de la Farul. Am început să ne reconsiderăm obiectivele”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Mihai Rotaru nu l-a iertat pe Rădoi pentru deciziile sale

Mihai Rotaru a vorbit recent despre plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova și a subliniat că anumite decizii ale acestuia au declanșat scandalul în Bănie. Excluderea din lot a lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă a produs și o ruptură în relația dintre jucători și suporteri. Patronul Universității Craiova a apreciat că decizia luată atunci de Rădoi a produs efecte destul de grave inclusiv la meciul jucat în deplasare cu Rapid, la scurt timp după excluderea celor doi, și terminat la egalitate, scor 2-2.

Ce a făcut Mirel Rădoi în acel moment a fost o decizie proastă, nefundamentată, care nu trebuia luată. A lăsat în urmă doi jucători cu litigii, care cer șapte milioane de euro, a lăsat o ceartă între echipă și suporteri. Părerea mea e că a fost o decizie proastă, pripită și fără sens. O decizie negândită, ca să nu folosesc alte cuvinte.

Nu mai țin minte unde eram în acel moment, dar ulterior am aflat că era decizia luată cu două zile în urmă, chiar îninate de meciul cu Rapid. Arunci jucătorii în afara lotului, conduci cu 2-0, după care nu mai ai ce să schimbi.

Mă rog, până la urmă ne-au egalat, dar puteau să ne și bată. A fost o decizie proastă, de acolo a început toată căderea noastră. Până atunci, noi eram bine. Atunci, practic, și-a tras singur un glonț în cap”, a spus Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe