Mihai Stoica a dat drumul la ironii după Young Boys Berna-CFR Cluj 3-1. Oficialul FCSB nu l-a iertat pe Șumudică

Moldoveanu Camelia / 11.08.2021, 11:50
Mihai Stoica a dat drumul la ironii după Young Boys Berna-CFR Cluj 3-1. Oficialul FCSB nu l-a iertat pe Șumudică

Încă o lovitură din partea lui Mihai Stoica pentru Marius Șumudică. Valul de ironii care s-a abătut asupra CFR Cluj după meciul pierdut cu Young Boys Berna, scor 1-3.  Imaginea care a făcut deliciul fanilor.

Mihai Stoica, noi ironii la adresa lui Marius Șumudică. Câtă imaginație a putut să aibă oficialul FCSB

„Pin pong-ul” declarațiilor ironice dintre MM Stoica și Marius Șumudică nu s-au încheiat. Rivalitatea dintre cei doi a devenit un subiect foarte interesant pentru fanii FSCB și CFR Cluj, așa că niciunul dintre ei nu ratează niciun moment pentru a mai arunca o „minge de foc”.

După ce antrenorul CFR Cluj și-a ironizat adversarii din Liga 1 pentru că au fost eliminați din Europa League ( „Deocamdată, Loganul rezistă! Față de alții, care în primul tur au fost cu Tico”), a venit rândul lui Mihai Stoica să-i dea replica. Managerul FCSB a postat pe Facebook o fotografie cu Dacia Lăstun. Evident, mesajul îi este adresat lui Marius Șumudică.

Mihai Stoica, postare adresată lui Marius Șumudică
Mihai Stoica, postare adresată lui Marius Șumudică

Marius Șumudică, răspuns pentru rivalii de la FCSB

După meciul cu CS Mioveni, scor 1-0, Marius Șumudică nu a dorit să discute despre problemele generate de arbitraj, în condițiile în care gazdele au cerut și un penalty în partea secundă. Totuși, el a avut o explicație în stilul său caracteristic pentru faza golului marcat de Petrila din off-side.

Antrenorul de 50 de ani a lansat un nou atac la adresa rivalilor de la FCSB. Mihai Stoica i-a ironizat pe clujeni la pauza meciului pe o rețea de socializare pentru golul marcat din off-side. („Sub 2 metri e chiar OK”, a fost comentariul sec și subtil al lui MM Stoica).

Îi înțeleg pe oameni. Veneau după o victorie în deplasare, noi am început cu jucători care au jucat mai puțin. La pauză am făcut 3 schimbări și după am controlat jocul și am dat gol. Am înțeles că ei acuză un offside, dar din ce am văzut acum nu e o cameră care să fie exact pe linie și te poți înșela. Cred că am dominat jocul și am avut mai multe ocazii de a marca. (…)

Nu vreau să comentez ce au zis cei de la FCSB: Le doresc baftă în continuare, nu vreau să întru într-o polemică. Azi am mai făcut un pas, îi aștept și pe ei să facă 2 pași. Noi facem câte un pas, ușor. Îi aștept și pe ei să ne ajungă din urmă.

Cu Young Boys jucăm un meci de 90 de minute sau de 120 cu calificarea pe masă. Acum nu știu dacă putem, v-am spus că Young Boys e o echipă puternică. Au detronat Basel-ul și au câștigat anul trecut campionatul la 20 de puncte. Vom vedea dacă putem, iar dacă nu, mergem în play-off-ul de Europa League.

Am primit astăzi pe telefon, dar nu îl am la mine. O poză cu un Tico (n.r. – mașină) bleu, foarte frumos, și printre multe alte abțibilde era și unul cu FCSB”, a declarat Șumudică la finalul meciului.