Mihai Stoica a dat tot din casă! A anunțat cum va arăta echipa FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova. Ce jucător surpriză va reveni în primul „11”

Robert Zanfir 06.05.2022, 16:57
Mihai Stoica a dat tot din casă! A anunțat cum va arăta echipa FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova. Ce jucător surpriză va reveni în primul „11”

Mihai Stoica transmite un semnal de încredere înaintea partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB. Managerul echipei lui Gigi Becali a anunțat cum va arăta primul „11” al lui Toni Petrea. Derby-ul din Bănie poate fi decisiv în lupta pentru campionat dintre cei trei „granzi” din Liga 1.

Trei etape mai sunt de jucat din Liga 1. Fiecare dintre ele are programat un meci de „care-pe-care” între cele trei echipe din fruntea clasamentului. Universitatea Craiova și FCSB deschid balul, cu o întâlnire programată duminică, de la 19:30.

Mihai Stoica a anunțat cum va arăta echipa FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB și Universitatea Craiova sunte cele mai în formă echipe din Liga 1. Cu patru, respectiv cinci victorii consecutive, cele două echipe își umflă mușchii înaintea meciului direct. În baza de la Berceni, încrederea este atât de ridicată, încât Mihai Stoica și-a permis chiar să dezvăluie planurile antrenorului Toni Petrea.

„Avem trei jucători care ne pot rezolva meciul, vorbesc de jucători de atac – Tănase, Octavian Popescu și Olaru. Dacă îl câștigăm și pe al patrulea (n.r – Coman), e ceva extraordinar.

Și l-am câștigat… pentru că în ultimele două meciuri, chiar dacă n-a jucat pe poziția lui de bază, atacant lateral stânga, ci a jucat număr 9 sau chiar în dreapta, a făcut-o foarte bine. Și cu Farul, dar și acum. A fost implicat în foarte multe faze”, a spus managerul FCSB la Orange Sport.

Aroganță sau mesaj de încredere din partea FCSB? „Echipa e deja stabilită”

„Dacă avem patru jucători în forma asta… dacă îl avem și pe al cincilea, Cordea, va fi foarte greu să nu marcăm. Cordea va fi titular, da.

(n.r – Echipa e deja stabilită?) Clar! Olaru, Tănase, Cordea, Coman, Octavian. Iese unul dintre Edjouma și Șut. Linia de fund n-ai cum să o schimbi, a jucat foarte bine”, a mai spus Mihai Stoica.

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Universitatea Craiova: Târnovanu – Ov. Popescu, Miron, Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Coman

“Ne-am dezlănțuit, dar altceva mă pune pe gânduri!”

Gică Craioveanu este convins că echipa lui Reghecampf are atuul rezultatelor din ultima vreme. Cu toate acestea, fostul mare jucător din Bănie se teme de experiența celor de la CFR în astfel de partide decisive. Craiova a vorbit pentru Playsport despre finalul incendiar de campionat. Cred că este timpul ca Universitatea să câștige titlul!

„Marele nostru atu e forma de azi, valul acesta pe care ne-am urcat printr-o serie formidabilă de rezultate recente. În fotbal, starea asta pozitivă poate fi esențială, mai ales în momente-cheie!

Apoi, am învins de curând și CFR Cluj, și FCSB. Asta nu se uită în plan mental. Ar mai fi alte două lucruri care sunt de partea noastră, cred eu: relațiile foarte bune dintre jucători, dincolo de cele de joc, faptul că au devenit prieteni, e o atmosferă bună în lot.

Și, poate determinant, descătușarea ofensivă! Ne-am dezlănțuit, marcăm des 2-3 goluri pe meci. Iar golurile îți dau încredere și forță, o știu bine”, a spus Craioveanu pentru Playsport.

Universitatea Craiova – FCSB este programat duminică, de la 19:30. Partida contează pentru runda a 8-a din play-off și poate fi urmărită în format Live Text pe Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe