Mihai Stoica a încercat să îl pună la punct pe Gigi Becali în direct. Problemele vechi dintre cei doi ies la suprafață

Giosanu Catinca / 22.06.2022, 08:39
Mihai Stoica a încercat să îl pună la punct pe Gigi Becali în direct. Problemele vechi dintre cei doi ies la suprafață

Gigi Becali, patronul FCSB, caută să mai transfere un atacant și un fundaș la FCSB. Omul de afaceri a menționat că fotbaliștii pe care a pus ochii sunt din străinătate. Mihai Stoica nu este de acord cu felul în care procedează latifundiarul. Oficialul vicecampioanei i-a făcut câteva reproșuri în direct, la TV.

Mihai Stoica, atac la Gigi Becali

Gigi Becali a declarat în dimineața zilei de 21 iunie că este gata să transfere un atacant și un fundaș la FCSB. Milionarul din Pipera a explicat că formația bucureșteană este în discuţii cu un fundaș central grec și unul georgian.

Mai am un grec și un georgian. Am un georgian, 1.96 din naționala și un grec de 1.92. E posibil să mai aduc un fundaș central, în afara lui Dawa, pentru că aici am fost deficitari. E greu să câștigi campionatul dacă nu ai fundaș central.”, a spus finanțatorul celor de la FCSB, după ce l-a prezentat pe Dawa.

”Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea”

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, are încredere că patronul „roș-albaștrilor” va face cea mai bună alegere. El nu este însă de acord cu felul în care procedează Gigi Becali. Oficialul spune că felul în care acționează latifundiarul lasă de dorit și că echipa a avut mult de pierdut din cauza lui.

MM Stoica i-a reproşat, în direct, lui Gigi Becali că nu se poate abține din a oferi detalii înainte de vreme.

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv…

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile.

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea… mă rog, asta e treaba.”, a spus Mihai Stoica, într-o declarație la Orange Sport.

”Noi avem recordul fotbalului românesc”

Gigi Becali a mai spus că nu îl interesează să vândă, pentru că are suficienți bani. MM Stoica l-a contrazis. El susține că FCSB ia în calcul să vândă câțiva jucători în luna august pentru a-și asigura bugetul pentru noua stagiune.

Nicio ofertă. Au fost niște oferte, dar nu pentru Octavian Popescu. La noi se știe foarte clar că vindem foarte scump. Noi nu vindem pe 300.000 sau 500.000. Noi cumpărăm pe 2-3 milioane. Noi avem recordul fotbalului românesc. Man a costat 11 milioane, banii jos. Se puteau 13, dar Gigi a zis 11 milioane, banii jos. De regulă, transferurile se fac în luna august”, a mai spus MM Stoica, pentru sursa citată.