Mihai Stoica, atac fără menajamente la Victor Pițurcă. „Vorbește și nea Ion. Nu știu cine este el”. Ce l-a supărat pe managerul general de la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.02.2022, 11:55
Mihai Stoica, atac fără menajamente la Victor Pițurcă. „Vorbește și nea Ion. Nu știu cine este el”. Ce l-a supărat pe managerul general de la FCSB

Mihai Stoica a fost foarte deranjat de ultimele declarații făcute de Victor Pițurcă referitor la ce se întâmplă la FCSB. Fostul selecționer a spus că în continuare Gigi Becali este cel care dictează tot ce se întâmplă la echipa roș-albastră, chiar dacă el susține că nu este așa.

Replică dură dată de Mihai Stoica fostului selecționer: „Bate câmpii”

Aceste declarații l-au supărat pe managerul general al vicecampioanei României. Mihai Stoica susține că Pițurcă face astfel de declarații doar că să se „afle în treabă”, neavând nicio idee despre ce se întâmplă cu adevărat la FCSB. Mai mult, el a argumentat faptul că fostul selecționer nu are dreptate prin faptul că, deși Gigi Becali a spus clar că nu îl mai vrea în echipă, totuși Claudiu Keșeru a fost titularizat de Toni Petrea în meciul cu CFR Cluj de acum două etape.

Era o zicală populară: «Vorbeşte şi nea Ion, că e şi el om». Bate câmpii, habar n-are despre ce e vorba! Nu ştiu cine e el acum, ca să comentez ce spune.

Totuşi, dacă e aşa cum spune nea Ion sau cum l-o chema pe ăsta, de ce a jucat Keşeru titular în meciul cu CFR Cluj, dacă Gigi a zis că nu o să mai joace niciodată?! Gigi nu se mai implică! Vorbeşte şi Piţurcă doar ca să se afle în treabă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Declarațiile lui Pițurcă de la care a plecat acest scandal

La FCSB știm cu toții care e problema. Echipa o face Gigi Becali, toată lumea știe, mai ales din anturajul lor. Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă jucătorii.

Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și Toni Petrea antrenează echipa bine, altfel s-ar vedea că nu sunt pregătiți. Dar, managerul general este cel care decide tot, schimbări tot. Normal, Gigi e managerul”, a spus fostul selecționer al României la Digi Sport.

Totodată, Pițurcă a comentat și lupta la titlu din Liga 1. El crede că este destul de greu pentru FCSB să spere că îi poate pune probleme campioanei CFR având în vedere configurația actuală a clasamentului. Totuși a explicat că, dacă roș-albaștrii vor mai diminua distanța până la intrarea în play-off, atunci vor reintra cu șanse mari în această luptă.

Dacă acum s-ar termina sezonul regulat ar fi doar 4 puncte diferență. E foarte dificil, foarte greu. Totuși, CFR-ul rămâne cea mai constantă echipă și cea mai greu de învins. Imaginați-vă că FCSB face două meciuri proaste și CFR câștigă. Deja s-ar duce la o distanță prea mare.

Dacă s-ar mai apropia și ar începe play-off-ul cu doar unu, două puncte diferență, atunci ar avea și FCSB șanse bune”, a mai spus Pițurcă sursei citate.

Victor Pițurcă și-a ales favoritul! “Este foarte serios și va ajunge mare antrenor”. Ce fost jucător l-a impresionat

 

Urmăriți Playsport.ro și pe