Mihai Stoica deja îl critică pe Nicolae Dică. Decizia luată de tehnician la pauza meciului cu Hermannstadt, dezbătută de oficialul FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță 30.08.2022, 00:05
Mihai Stoica deja îl critică pe Nicolae Dică. Decizia luată de tehnician la pauza meciului cu Hermannstadt, dezbătută de oficialul FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că nu a fost de acord cu decizia luată de Nicolae Dică la pauza meciului cu Hermannstadt de pe Arena Națională, terminat la egalitate, scor 2-2. Atunci, antrenorul FCSB-ului a efectuat patru modificări, deși spusese anterior, în momentul în care a semnat contractul cu echipa roș-albastră, că nu va face acest lucru niciodată.

Mihai Stoica crede că nu se impunea ca Nicolae Dică să facă 4 schimbări la pauza meciului cu Hermannstadt

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că introducerea a patru jucători importanți nu se impunea neapărat după primele 45 de minute și a dat drept exemplu în acest sens ceea ce se întâmplase cu câteva ore înainte. La meciul dintre CFR Cluj și Farul Constanța. De asemenea, MM a subliniat că jucătorii FCSB-ului au făcut extrem de multe greșeli individuale în meciul cu Hermannstadt, dar le-a găsit circumstanțe atenuante în programul foarte aglomerat pe care l-au avut în ultima perioadă.

Totuși, Mihai Stoica l-a și lăudat pe Nicolae Dică. El a apreciat faptul că antrenorul FCSB-ului i-a trimis în atac pe final de meci pe masivii Joonas Tamm și Malcom Edjouma. Iar cel din urmă chiar a reușit să egaleze în prelungirile meciului și să salveze astfel un punct, după o greșeală de poziționare a lui Butean.

„N-am văzut la niciun meci al nostru atât de multe greșeli individuale ca în partida cu Hermannstadt. Pierzi mingea, o dai singur în corner… Când joci în Norvegia și vii la 7 dimineața de acolo, după o noapte petrecută pe aeroport și în avion, e explicabil. Sunt 8 puncte față de lider și am avut un program relativ ușor. Doar că e posibil să facem mai multe puncte contra echipelor mai bune, care chiar joacă fotbal.

„Dică a mutat foarte inteligent cu Tamm și Edjouma”

Eu n-aș fi făcut schimbări. Au intrat greii la pauză și la CFR cu Farul, era 1-1, și au pierdut cu 1-3. Oboseala nu e neapărat fizică la noi. Trebuie să te reinventezi într-un timp scurt. Euforia calificării în grupele Conference League n-ai cum s-o ștergi așa rapid.

Dică a mutat foarte inteligent când i-a trimis spre final pe Tamm și Edjouma în careu. Dar au fost situații în care colegii lor n-au fost în stare să trimită mingea în careu. Doar un blocaj psihic explică treaba asta!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

CITEȘTE ȘI Transferul lui Andrea Compagno i-a prilejuit lui Mihai Stoica o nouă ieșire publică. Cum a reacționat managerul FCSB

Urmăriți Playsport.ro și pe