Mihai Stoica, derapaj grosolan! Gest golănesc filmat în direct. Ce a putut să facă oficialul de la FCSB

Olteanu Ștefan 09.05.2022, 08:34

Cuprins e euforia obținerii celor trei puncte cruciale în lupta pentru titlu, Mihai Stoica (57 de ani) nu s-a mai putut controla la finalul partidei Universitatea Craiova – FCSB 0-1 și a avut un derapaj grosolan în tribunele arenei „Ion Oblemenco”. Deranjat de un steward, oficialul de la FCSB a recurs la un gest golănesc pentru a-l intimida pe bărbatul responsabil cu ordinea pe stadion. Însă, totul a fost filmat și transmis în direct la TV.

Cum a putut să reacționeze Mihai Stoica după fluierul final al partidei Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Derapaj grosolan al managerului general de la FCSB

Mihai Stoica a văzut din tribune derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 0-1, iar la finalul partidei, în timp ce sărbătorea alături de sectorul suporterilor roș-albaștri, oficialul a avut un derapaj grosolan.

Partida din Bănie a fost una crucială pentru FCSB, care dacă nu obținea victoria nu ar mai fi fost la „mâna ei” în lupta pentru titlu. Însă, la capătul unui joc extrem de încins, în minutul 86, Ivan Mamut a primit o pasă excelentă în careu din partea lui Radunovic și a înscris cu călcâiul golul victoriei. FCSB s-a impus cu 1-0 în Bănie și se menține la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, echipă pe care o va înfrunta în utlima etapă, pe 21 mai.

Revenind la Mihai Stoica, oficialul FCSB nu s-a mai putut stâpâni după fluierul final al partidei și s-a urcat pe balustrada de la marginea sectorului său pentru a se bucura fanatic alături de fanii echipei roș-albastre, aflați în apropiere. În acel moment, un steward i-a sugerat în mod politicos lui Mihai Stoica să se dea jos de pe respectiva balustradă. Însă, oficialul FCSB nu s-a mai putut abține și a avut un derapaj grosolan. El a avut un gest amenințător cu brațele la adresa stewardului, după care și-a îndreptat din nou atenția către fani, spre stupefacția celui responsabil cu ordinea pe stadion.

Mihai Stoica, gest amenințător către un steward
Mihai Stoica, gest amenințător către un steward. Sursă foto: digisport.ro

Din fericire, lucrurile nu au degenerat. Ulterior, un alt oficial al echipei roș-albastre a venit și l-a luat pe Mihai Stoica de pe balustradă.

Ce a transmis Mihai Stoica pe rețelele de socializare după victoria din Bănie

La scurt timp după victoria uriașă obținută de roș-albaștri, Mihai Stoica a reacționat pe Facebook. Managerul general al echipei a spus că a rămas, în premieră, fără cuvinte.

Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte. S-a întâmplat și asta”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Au mai rămas doar două etape din play-off-ul Ligii 1, iar lupta pentru titlu pare că se va tranșa la ultima partidă.

În runda următoare, liderul CFR Cluj primește vizita Universității Craiova. În schimb, FCSB va merge în deplasare la FC Voluntari. Ulterior, cele două se vor întâlni, pe 21 mai, în duelul care ar putea decide campioana României.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1 după încheierea rundei cu numărul 8:

  1. CFR Cluj – 54P
  2. FCSB – 52P
  3. Universitatea Craiova – 45P
  4. FC Voluntari – 31P
  5. Farul Constanța – 29P
  6. FC Argeș – 27P

Sorin Cârțu a rămas fără cuvinte, după meciul cu FCSB. „La ce noroc au, chiar îi văd campioni”.

Urmăriți Playsport.ro și pe