Mihai Stoica e noul ”oracol”! Managerul de la FCSB a prezis deznodământul derbyului de la Cluj

Iosif Pintilie 05.02.2023, 23:24
Mihai Stoica e noul ”oracol”! Managerul de la FCSB a prezis deznodământul derbyului de la Cluj

Cu câteva zile înaintea duelului dintre CFR Cluj și FCSB, mai multe publicații din România, printre care și Playsport, anunțau că Malcom Edjouma este în negocieri cu Ferencvaros.

Predicția lui Mihai Stoica

În unele publicații au apărut informații conform cărora jucătorul francez este deja la Budapesta și se pregătește să semneze cu echipa maghiară. Mihai Stoica a ținut să infirme aceste declarații și a făcut și o predicție: Edjouma va marca la Cluj.

”Pâna acum, minciunile din presă apăreau ca zvonuri gen Gigi Becali l-a înjurat pe MM Stoica.  De ieri, s-a trecut la alt nivel : “Edjouma e la Budapesta și semnează cu Ferencvaros, Becali l-a vândut înainte de derby.”

Ce frumos ar fi să dea gol Malcom mâine la Cluj… eventual în urma unei faze fixe”, a fost reacția lui Mihai Stoica, publicată pe pagina personală de socializare.

Predicția i s-a îndeplinit. Francezul a marcat golul victoriei pentru echipa sa în minutul 89. Doar că nu dintr-o fază fixă, ci după o acțiune comună a francezului și a lui Octavian Popescu.

În total, mijlocașil a jucat în 44 de meciuri pentru roș-albaștri, având în palmares șapte goluri. US Concarneau (32 de meciuri/2 goluri), ASM Belfort (23/0), FC Botoșani (23/4), Chambly Oise (10/0), Red Star (9/1), Lorient (6/1), Farul (3/0) și Chateauroux (1/0) sunt echipele din palmaresul mijlocașului cotat la 1.2 milioane de euro.

CFR Cluj – FCSB 0-1 (Edjouma 89), echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek (Deac 46) – Petrila (Birligea 61), Janga (Yeboah 61), Krasniqi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea (Harut 84), Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno (Miculescu 66), Oct.Popescu (Omrani 90+3)

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Daniel Mitruți și George Neacșu
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru A. VAR: Mircea Orbuleț

În urmă cu un an, Becali a recunoscut că l-a păcălit pe Iftime prividn suma de transfer

Malcom Edjouma a ajuns la FCSB după o jumătate de sezon excelentă la FC Botoșani. FCSB a plătit atunci 330.000 de euro, dar Gigi Becali recunoaște că era dispus săa chite și 700.00 de euro pentru el.

Patronul de la FCSB susține că a apelat la mecanisme psihologice pentru a-l convinge pe Iftime să îl vândă pe Edjouma la FCSB.

”Nu l-am sunat pe Iftime, pe altcineva. Mi-a zis că mai e o echipă din România care a întrebat de el, CFR sau Craiova, n-am întrebat care. Apoi am venit pe partea cealaltă, ‘celălalt, care a dat pasă?’. Eu știam numele, dar n-am zis nimic. Mi-a zis ‘am avut acum jumate de oră, mi-a transmis cineva din Polonia ofertă, le-am zis că fără 350.000-400.000 de euro, nu discut’.

Eu eram dispus să dau și dublu, dar i-am zis ‘îți dau 200.000’. A doua zi, l-am sunat eu, mi-a zis că are ofertă de Polonia, dar pentru mine e 350.000 de euro. ’Vezi că o să pățești ca cu Chindriș’, așa i-am spus. ’Domnule Becali, vă spun, să nu vă supărați, cam am ofertă, dar nu-l dau, prefer să-l dau pentru dumneavoastră’.

Mi-a zis ‘domnule Becali, să nu vă supărați, dar fără 350.000 nu-l dau’. I-am zis ‘îți dau 300.000 și pe Haruț împrumut’. M-am gândit că-l dau pe Haruț și o să aibă fundaș dreapta, că Braun e deja al lui CFR și în play-off nu va mai juca așa bine. I-am zis ‘îți dau așa, mai lasă ceva’. A zis ‘fără 330.000, nu-l dau”’, a explicat Gigi Becali culisele transferului lui Edjouma la FCSB, în urmă cu un an.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe