Mihai Stoica, exasperat de ultimele declarații ale lui Dan Petrescu. „Nu se poate să bați câmpii în halul ăsta!”

Olteanu Ștefan 06.02.2022, 10:57

Dan Petrescu a răbufnit din nou la adresa arbitrilor după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, iar Mihai Stoica, managerul general al rivalei FCSB spune că antrenorul campioanei „bate câmpii” și „nu are simțul ridicolului”. De asemenea, Mihai Stoica a ținut să evidențeze și faptul că jocul campioanei este departe de cel care a consacrat-o în ultimii ani.

Un nou episod al disputei dintre Mihai Stoica și Dan Petrescu. Ce l-a deranjat pe oficialul FCSB

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după egalul din runda cu numărul 24, scor 1-1 cu Universitatea Craiova, iar declarațiile „Bursucului” l-au scos din minți pe Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.
La finalul întâlnirii de sâmbătă seara, antrenorul CFR-ului a susținut că i-a fost refuzat un penalty la Gabriel Debeljuh, care ar fi fost atacat neregulamentar de Vladimir Screciu. De asemenea, așa cum a obșnuit deja pe toată lumea, Dan Petrescu s-a plâns din nou și de programul încărcat.
În urma acestor declarații, Mihai Stoica a ținut să vină cu o reacție:

Petrescu a spus că ajunge abia în ziua meciului cu UTA. Că pleacă cu maşina… Acum, întrebarea mea este ce maşină are? De jucărie? Nu se poate să baţi câmpii în halul ăsta. Nu inţeleg.

E sâmbăta azi, nu e duminică, cum spune el. E ceva incredibil! Chiar nu poţi să ai simţul ridicolului deloc? Nu l-am văzut pe Debeljuh în careu tot meciul şi el zice că a fost penalty”, a declarat managerul general al FCSB, la Telekom Sport.

Mihai Stoica: „CFR-ul joacă la un nivel mult sub ce juca”

CFR Cluj vine după trei remize consecutive în Liga I și poate pierde din avansul pe care îl are față de FCSB. Dacă echipa roș-albastră se va impune cu FCU Craiova în runda 24, se va apropia la doar 6 puncte de poziția de lider.
Mihai Stoica a observat scăderea de formă a campioanei și vrea ca echipa sa să profite din plin de acest lucru:

CFR Cluj pierde puncte în ultimele faze. Niciodată nu s-a întâmplat ca CFR-ul să aibă asemenea serie. Chiar dacă e normal să te uiţi doar în curtea ta, e bine să ne mai uităm şi la adversarele nostre pentru că nu jucăm singuri. Şi vedem CFR-ul care joacă un nivel mult sub ce juca”, a mai spus oficialul FCSB.

Dan Petrescu, atacă arbitrajul după remiza cu Universitatea Craiova. „A fost penalty clar, o să vedeți toți!”

Declarațiile „Bursucului” care l-au aprins pe Mihai Stoica au fost următoarele:

Poate și șase minute au fost multe, dar n-avem ce să mai vorbim (n.r. – minutele de prelungiri). A fost un penalty clar la Debeljuh, o să vedeți toți.

Programarea noastră a fost făcută extraordinar. Dacă plec cu mașina, ajung cu o zi înainte de meci, luni. Cum să pui marți meciul, dacă noi jucăm duminică?! Poate vor să nu mai fim pe primul loc. E penibil”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj se va lupta în etapa indermediară, marți, 8 februarie, cu UTA Arad. Partida va avea loc în Gruia, de la ora 17:30.

CFR Cluj, lider neplătit! Președintele campioanei dezvăluie datorii mari ale clubului către jucători. „Nu-și vor primi banii”.

Urmăriți Playsport.ro și pe