Mihai Stoica îl pune la punct pe Gigi Becali și nu vrea să audă de transferul lui Arnold Garita: „E bun, dar nu va marca meci de meci”

Dragos Stefanescu 13.10.2022, 11:03
Mihai Stoica îl pune la punct pe Gigi Becali și nu vrea să audă de transferul lui Arnold Garita: „E bun, dar nu va marca meci de meci”

Gigi Becali este gata să facă noi transferuri la FCSB. Latifundiarul a pus ochii pe Arnold Garita. Atacantul de la FC Argeș nu este însă dorit și de Mihai Stoica. Managerul FCSB consideră că Garita nu s-ar plia pe jocul formației roș-albastre.

Mihai Stoica nu-l vrea pe Garita la FCSB. ”Nu cred că e un jucător care să marcheze de la meci la meci”

FCSB a făcut transferuri la foc automat la început de sezon. Jucătorii aduși nu au dat însă randamentul scontat, iar formația roș-albastră se zbate în subsolul clasamentului din Superliga.

Gigi Becali nu și-a pierdut însă entuziasmul și este gata să facă noi transferuri. Latifundiarul a pus ochii pe Arnold Garita (27 de ani). Atacantul lui FC Argeș a avut evoluții bune în acest sezon, reușind să marcheze 4 goluri. Camerunezul nu este însă dorit de Mihai Stoica. Managerul roș-albaștrilor consideră că Garita dă randament la FC Argeș deoarece piteștenii se bazează mult pe contraatac. În schimb, FCSB nu are acest stil de joc. Mai mult, Stoica nu pare deloc impresionat de calitățile de marcator ale camerunezului.

Garita e un jucător bun, dar nu cred că e un jucător care să marcheze de la meci la meci. Nu cred că e niciun Malele, mă refer la Malele din perioada sa la Pitești. E un jucător bun, dar nu e la nivelul lui Compagno.

Sunt unii jucători care se descurcă mai bine la echipe care joacă pe contraatac, că tot mă criticase lumea că îl adusesem pe Tatu la Steaua și nu pe Sougou.

Or, noi suntem o echipă care avem mai mult mingea, sunt puține meciurile când noi să fim nevoiți să jucăm pe contraatac”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali, impresionat de calitățile fizice ale lui Garita. ”E puternic, are și viteză”

Deși FCSB are deja mai mulți atacanți de valoare, Gigi Becali vrea să mai întărească ofensiva echipei sale. Latifundiarul este  impresionat de Arnold Garita și vrea să-l aducă la FCSB chiar în această iarnă. Becali a remarcat calitățile fizice deosebite ale atacantului african, viteza și forța fiind punctele forte ale acestuia.

Îl vreau pe Garita, l-am văzut la meciul cu noi, cu Craiova lui Rădoi. I-am și zis lui Dică, o să vedeți ce le face ăstora. E puternic, are și viteză, așa că am sunat și am zis îl vreau la iarnă, să vedem dacă putem să și rezolvăm problema.  Mie dacă îmi place un jucător îl iau, așa e și cu Garita. Mie așa îmi plac atacanții, să se lovească de el ca de stâncă. O să continui să investesc, pentru că vreau o echipă puternică”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe