Mihai Stoica, infectat cu COVID-19! Managerul general de la FCSB va rata meciul cu FC Argeș

Octavian Vasilescu / 29.04.2022, 22:33
Mihai Stoica, infectat cu COVID-19! Managerul general de la FCSB va rata meciul cu FC Argeș

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), s-a infectat cu COVID-19. Oficialul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

MM Stoica a mai fost infectat cu COVID-19. Managerul vicecampioanei va rata meciul cu FC Argeș din etapa cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1.

Partida FCSB – FC Argeș va avea loc luni, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

MM Stoica, infectat cu COVID-19

Mihai Stoica a făcut anunțul pe rețelele de socializare:

Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc, doar că o variantă debilă a covidului n-a fost de acord cu această abordare. Prin urmare, ne vedem miercuri la Real „Lucky” Madrid – Manchester City”, a scris MM Stoica.

Clasament play-off

FCSB a relansat lupta pentru titlu după ce a învins CFR Cluj, scor 1-0, în Gruia.

În această etapă, CFR Cluj va primi vizita celor de la Farul Constanța. FCSB va înfrunta FC Argeș, luni, pe teren propriu.

CFR Cluj a câștigat titlul în ultimele patru sezoane. Rămâne de văzut dacă FCSB va reuși să oprească hegemonia ardelenilor.

  1. CFR Cluj – 48 pct.
  2. FCSB – 46 pct.
  3. Universitatea Craiova – 42 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.

MM Stoica, mesaj pentru Vasile Dâncu

Vasile Dâncu a spus că FCSB are șanse mici să joace pe noul Stadion Steaua, iar MM Stoica l-a ironizat:

Steaua, stadion pe bani publici, interzis echipelor de fotbal. Mai bine aţi întreba guvernanţii. Eu zic că reacţia de azi am citit-o de câteva ori şi nu am înteles-o. Pentru că înteleg că este un bun al poporului român, plătitori de taxe, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase, al cărui salariu este în primele 100 din România. Că nu ştiu cine câştigă banii ăştia, implicit este unul dintre cei mai mari plătitori de taxe individual din România.

Mărturisesc că pe mine mă depăşesc aceste probleme pentru că nu realizez, deşi mă chinui, să văd logica, văd doar fracturi imense, crevase de logică”, a spus Stoica, pentru Orange Sport.