Mihai Stoica, luat la mișto de un rival din Liga 1. “Adevărații conducători nu au timp să vorbească. Alții stau pe Facebook”

Octavian Vasilescu / 19.05.2022, 14:41
Mihai Stoica, luat la mișto de un rival din Liga 1. “Adevărații conducători nu au timp să vorbească. Alții stau pe Facebook”

Directorul general de la FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a trimis „săgeți” către Mihai Stoica. Oficialul ilfovenilor nu l-a menajat pe managerul general de la FCSB.

Bălănescu a reacționat după ce MM Stoica i-a acuzat pe cei de la FC Voluntari că au vrut să încurce FCSB în cursa pentru titlu. CFR Cluj a devenit matematic campioana României după etapa cu numărul 9 din play-off. FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 2-2, în timp ce ardelenii de la CFR Cluj au învins Universitatea Craiova, scor 2-1.

Bălănescu l-a „înțepat” pe MM Stoica

Bălănescu i-a transmis indirect lui Mihai Stoica că un conducător adevărat nu are timp să stea pe Facebook:

Pe vremea lui Dumitru Dragomir erau conducători cu imagine. Bună, proastă, dar o aveau. Nu știu la ce se referă, poate are dreptate. Cei care conduc, adevărații conducători, nu au timp să vorbească. Alții stau pe Facebook, fac campanii acolo”, a spus Bogdan Bălănescu, conform GSP.ro.

MM Stoica este foarte activ pe Facebook, unde reacționează mereu când se întâmplă ceva în fotbalul românesc.

Ce a spus MM Stoica după FC Voluntari – FCSB 2-2

MM Stoica a avut un discurs dur după remiza dintre FC Voluntari și FCSB. Oficialul vicecampioanei spune că jucătorii de la Voluntari au fost foarte motivați pe gazon, deși această remiză nu îi ajută foarte mult:

X-ul îi ajuta foarte mult, era exact ceea ce-și doreau. Un X îi ajută foarte mult în perspectiva finalei Cupei. Am văzut manifestările de bucurie. Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta.

Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate. Altfel nu se putea ca un portar de perspectivă extraordinară să tragă în cazul ăsta de timp când era egal. Când nu era egal, nu trăgea de timp.

Nu e o problemă asta, până la urmă indiferent cum erau motivați cei de la Voluntari, noi trebuia să câștigăm, dar dacă a venit Avram și a lăsat steagul jos nu am putut câștiga. Nu am ce să le reproșez jucătorilor când în minutul 88 iei gol din ofsaid”, a spus Mihai Stoica, după FC Voluntari – FCSB 2-2.