Mihai Teja, extrem de mulțumit după victoria cu Voluntari: „Mai trebuie să vină doi jucători”

Octavian Vasilescu / 23.07.2022, 22:46
Mihai Teja, extrem de mulțumit după victoria cu Voluntari: „Mai trebuie să vină doi jucători”

FC Botoșani a învins pe final FC Voluntari, scor 1-0, în a doua etapă din SuperLiga României.

La finalul jocului, antrenorul Mihai Teja (43 de ani) s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi.

Ce a spus Mihai Teja după victoria cu FC Voluntari

Antrenorul Teja a spus că vor mai ajunge doi jucători la echipă în perioada următoare:

„Din punct de vedere tactic sunt multe lucruri pe care trebuie să le reglăm la antrenamente. Au venit mulți jucători noi, nu avem omogenitate. Vreau să-i felicit pe jucători pentru victorie. Au avut dăruire, asta a făcut să câștigăm acest meci. Îmi doresc foarte mult să mergem pe această linie, avem două victorii, ne bucurăm. Le mulțumesc băieților, este meritul lor. Victoriile aduc victorii, moralul crește.

Mai avem mult de lucru, mai trebuie să vină doi jucători. Când intră cineva și dă gol este inspirat antrenorul. Dacă luam noi gol, nu mai eram inspirat (râde). Mă bucur pentru Tisdell, a intrat foarte bine, se vede că are calitate. Toți cei care au intrat de pe bancă au jucat foarte bine.

Echipele n-au ritm acum. Este greu să joci împotriva echipei care a terminat pe locul 4 în sezonul trecut. Voluntari are un lot puternic. În două săptămâni cred că vor intra și noile achiziții. Am câștigat acest meci, o luăm pas cu pas. Mergem bucuroși acasă”, a spus Mihai Teja, la finalul jocului.

FC Voluntari – FC Botoșani 0-1

FC Botoșani a învins FC Voluntari, scor 1-0, în a doua etapă din SuperLiga României. Meciul s-a disputat la Mioveni, pentru că la Voluntari se schimbă gazonul în această perioadă.

Terrence Tisdell a înscris unicul gol al meciului, în minutul 81. Antrenorul Mihai Teja are două victorii după primele două jocuri pe banca echipei FC Botoșani. De partea cealaltă, FC Voluntari a suferit primul eșec din acest sezon.

Din 2019 așteaptă FC Voluntari să învingă din nou FC Botoșani. Moldovenii au ajuns acum la opt jocuri consecutive fără eșec în fața grupării de la marginea Bucureștiului.

Din martie 2019 nu a mai reușit FC Voluntari să învingă FC Botoșani. La acel moment, Cristiano Bergodi era antrenor la Voluntari. Liviu Ciobotariu o pregătea pe FC Botoșani. Acum, „Ciobi” este principal la Voluntari.