Mihai Teja, fără eșec, dar nemulțumit: „Îmi doream mai mult, putem mai mult!” Cum a comentat remiza cu Hermannstadt

Robert Zanfir / 01.08.2022, 23:25
Mihai Teja, fără eșec, dar nemulțumit: „Îmi doream mai mult, putem mai mult!” Cum a comentat remiza cu Hermannstadt

FC Botoșani a remizat pe terenul celor de la Hermannstadt, 1-1, într-un meci care a contat pentru runda a treia din Superliga. Cele două echipe rămâne neînvinse, în timp ce moldovenii sunt liderii clasamentului, la egalitate cu Farul Constanța.

Mihai Teja nu l-a dezamăgit pe Valeriu Iftime, care nu ratează nicio ocazie să laude munca noului său antrenor. Iar până acum este îndreptățit. Botoșani a remizat în deplasarea de la Mediaș, cu Hermannstadt, o altă echipă neînvinsă în acest start de sezon. Totuși, atmosfera este departe de a fi bună la Sibiu. Președintele Dani Coman a anunțat că va pleca dacă nu se rezolva problemele cu banii.

Mihai Teja, fără eșec, dar nemulțumit! Cum a comentat remiza cu Hemannstadt

Urmașul lui Marius Croitoru se plânge că echipa sa a suferit din cauza apărării ermetice a gazdelor: „Ne-am dorit să câștigăm, am avut o primă repriză destul de slabă, nu am fost incisivi, nu am avut dinamică bună. Nu ne-am regăsit. Am luat un gol la o ocazie a lor, după care am revenit în joc.

Am mai avut câte o ocazie, dar nu am înscris. A fost un joc echilibrat, îmi doream mai mult, putem mult mai mult. Ușor, ușor trebuie să devenim o echipă mai puternică și mai incisivă.

Am luat un gol de evitat. Mai sunt foarte multe de lucrat pentru a scoate din joc un adversar care se pune pe două linii. Îmi doresc să reușesc pentru mine, pentru clubul la care merg și vreau să fiu mai bun în fiecare zi, la fel că fiecare dintre noi”, a spus antrenorul la finalul partidei.

Regretă dispariția lui Gaz Metan

„Îmi pare foarte rău când mă gândesc că această echipă nu mai există. Nu știu de ce s-a întâmplat asta, nici acum nu știu, după atâta timp. Nu știu cum s-a întâmplat să intre în faliment Gaz Metan Mediaș. Îmi pare rău, am întâlnit oameni frumoși aici, cu calitate, am făcut parte și eu din istoria lor. Îmi doresc să revină, este destul de greu”, a mai spus antrenorul lui FC Botoșani.

Cred foarte mult în Mihai Teja și în filosofia lui de a face o echipă competitivă la Botoșani.
Valeriu Iftime

FC Hermannstadt – FC Botoșani 1-1 (Paraschiv 53 / Florescu – pen. 71). ECHIPELE DE START:

HERMANNSTADT: Iliev – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Sota, Biceanu, Alhassan – P. Petrescu, Oroian, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Antoche, Năstăsie, P. Iancu, Răuță, Buhăcianu, C. Popescu, S. Balaure, Hora
Antrenor: Marius Măldărășanu

FC BOTOȘANI: E. Pap – Sno, V. Dican, Șeroni, Țigănașu – Perianu, Mussis – Tisdell, Santos, Mailat – Camara
Rezerve: Ureche, Boli, Dragu, Sylla, Florescu, Shahaf, Tîrcoveanu, Grubac, M. Roman I
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Gaz Metan (Mediaş)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) / Arbitru VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti), Arbitru AVAR: Marica Mihai Marius (Bistriţa)