Mihalcea știe exact unde a făcut CFR Cluj diferența în meciul de la Ploiești: „Știam că asta vor face”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.08.2022, 21:14
Mihalcea știe exact unde a făcut CFR Cluj diferența în meciul de la Ploiești: „Știam că asta vor face”

Adrian Mihalcea a apreciat că CFR Cluj a făcut diferența în meciul de la Ploiești datorită experienței superioare a jucătorilor. El a explicat că știa că echipa lui Dan Petrescu este redutabilă la fazele fixe și că a pregătit în mod special acest aspect în zilele dinaintea duelului direct, dar până la urmă campioana tot a reușit să marcheze dintr-un astfel de moment al jocului.

Adrian Mihalcea a explicat de ce echipa sa nu i-a putut contracara pe cei de la CFR Cluj la fazele fixe

De asemenea, fostul atacant al lui Dinamo a ținut să sublinieze că jucătorii folosiți de Petrescu în meciul de duminică au avut o talie impresionantă, fapt ce i-a ajutat să își domine adversarii la duelurile aeriene.

Știam că asta vor face, vor juca mingii luni, având și o talie impresionantă. Având exersate aceste cornere, au reușit. Talia te ajută, te ajută și execuția din corner. Știam, am exersat două zile la rând, dar experiența jucătorilor a făcut diferența. În a doua repriză am schimbat sistemul, am încercat să punem mai multă presiune, am avut ocazii.

Ca să ai personalitate, trebuie să ai experiență, ca să ai experiență trebuie să fi jucat la un anumit nivel. Ai nevoie și de noroc până la urmă. Cu o echipă ca a CFR-ului, e destul de greu dacă din aceste ocazii nu reușești să fructifici măcar una. Nu aș vrea să comentez nimic despre lot, nu vin să plâng. Știm problemele noastre și sper să se rezolve. Astăzi am avut o echipă bună”, a spus Adrian Mihalcea la finalul meciului de la Ploiești.

Și jucătorii Chindiei au simțit că puteau obține mai mult de la acest meci

Cristi Neguț, jucător ce a evoluat în sezonul trecut la CFR Cluj, a revenit la Chindia și susține că nu regretă că nu a fost păstrat în lotul campioanei. După meciul direct, el a spus că a simțit că echipa sa putea obține mai mult de la acest joc, mai ales că a evoluat în dublă superioritate numerică pe final de meci.

„Au fost niște intervenții… Nu am văzut prea bine, asta e. Nu sunt dezamăgit că nu am continuat acolo. Am ajuns înapoi la Târgoviște, sunt bucuros. Îmi doream mai mult de la această partidă, simțeam că se putea mai mult. Avem nevoie de întăriri. Avem un program extrem de greu”, a declarat și atacantul Chindiei Târgoviște.

CITEȘTE ȘI Supărare mare la CFR Cluj, după victoria cu Chindia. Dan Petrescu nu a vorbit cu presa la final. „Arbitraj penibil”