Miliardarii de la PSG sunt gata să intre la un club istoric din Europa. Negocieri avansate

Cosmin Olteanu 25.05.2023, 17:27
Miliardarii de la PSG sunt gata să intre la un club istoric din Europa. Negocieri avansate

Miliardarii de la PSG sunt gata să intre la un club istoric din Europa, planul lor de expansiune fiind departe de finalizare.

În această perioadă, Qatar Sports Investments (QSI), fondul de investiții care deține PSG, caută să achiziționeze acțiuni la mai multe cluburi de fotbal din Europa.

Miliardarii de la PSG sunt gata să intre la un club istoric din Europa

Presa din Italia anunță că QSI a început negocierile cu Massimo Ferrero, patronul Sampdoriei, club care tocmai a retrogradat în Serie B.

Planul QSI ar fi acela de a se implica la Sampdoria din postura de acționar minoritar, participaţie majoritară urmând să aibă fondul de investiții ASER Ventures, care deține și clubul Leeds United.

Sampdoria este fostă campioană a Italiei

Sampdoria a reușit să cucerească o singură dată titlul în Italia, în sezonul 1990/1991. Însă, în stagiunea viitoare, formația italiană va evolua în Serie B, aceasta ocupând, în prezent, ultimul loc din Serie A, cu doar 18 puncte obținute, cu două etape înainte de final.

Internaționalul român Radu Drăgușin a evoluat timp de cinci luni în tricoul Sampdoriei, în perioada august 2021 – ianuarie 2022, sub formă de împrumut de la Juventus.

„Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil, ce calități am. Mă simt bine aici, abia aștept să debutez.

M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni, Bonucci și Chiellini. Întotdeauna m-au ajutat, m-au sprijinit. De la ei poți învăța multe lucruri ca să te descurci pe teren.

Știu să intuiesc acțiunile adversarilor, sunt bun la marcaj și am și tehnică.

Acum, pot învăța și de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament”, spunea Radu Drăgușin, la prezentarea oficială la Sampdoria.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, actualul lot al Sampdoriei este cotat la 71.45 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe