Miliardarul Ion Țiriac nu se poate controla atunci când i se pune pe masă acest fel de mâncare: „Cu tot respectul pentru caviar, dar asta îmi place cel mai mult”

Giosanu Catinca / 04.08.2022, 12:39
Miliardarul Ion Țiriac nu se poate controla atunci când i se pune pe masă acest fel de mâncare: „Cu tot respectul pentru caviar, dar asta îmi place cel mai mult”

Omul de afaceri Ion Țiriac este cunoscut drept un om cu gusturi fine. Miliardarul a fost peste tot în lume și a gustat o mulțime de preparate delicioase. Mulți ar crede că fostul mare tenismen adoră caviarul sau alte mâncăruri sofisticate. De fapt, Ion Țiriac are nişte obiceiuri culinare mai puţin obişnuite pentru un miliardar. Care este mâncarea preferată a lui Țiriac.

Dezvăluiri despre Ion Țiriac: ”Nu e un om pretenţios la mâncare”

Mariana Stanciu, verişoară primară cu influentul om de afaceri, a dezvăluit ce îi place lui Ion Țiriac să mănânce. Mâncarea preferată de miliardar este deosebit de gustoasă și sățioasă.

Verișoara lui Ion Țiriac este bucătar de profesie. Ea a declarat că fostul mare tenismen iubește mâncarea tradițională. Se pare că lui Țiriac cel mai mult îi place să mânânce mămăliguţă cu brânză și cârnăciori. Femeia a mărturisit că obișnuia să îi pregătească vărului ei acest fel de mâncare când miliardarul mergea la vânătoarea de la Balc.

Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale. De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli!”, a povestit Mariana Stanciu, în urmă cu câțiva ani.

”Ar mânca el şi un pic mai gras, dar n-are ce face”

Miliardarul are un loc preferat, unde îi place să mănânce, dar nu îl deranjează să servească masa acasă. Omul de afaceri ar mânca mai gras, dar nu îi permite starea de sănătate.

Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate, şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal.”, a mai spus verișoara lui Ion Țiriac.

Ion Țiriac a recunoscut că îi plac la nebunie sarmalele. El nu se dă în lături nici când vine vorba de mititei.

Nu poţi să te duci undeva fără să te gândeşti la sarmale şi la mămăligă. Adică n-ai cum! Cu tot respectul pentru foie gras şi caviar sau Dom Perignon… Nu, nu! Prefer sarmale, mămăligă, mititei, cozonacii cum îi facem noi. Acum vin aceste sărbători şi fiţi atenţi, aveţi grijă!”, a declarat influentul om de afaceri, în cadrul unui interviu acordat pentru Pro Tv.