Milioane de euro pentru „prințul” Ianis Hagi! Cota românului de la Rangers a crescut amețitor

Mihai Cheles 19.01.2021, 19:08
Milioane de euro pentru „prințul” Ianis Hagi! Cota românului de la Rangers a crescut amețitor

Evoluțiile bune din ultima perioadă, i-au crescut cota mijlocașului român de la Rangers, Ianis Hagi. Cele 28 de meciuri, 4 goluri și să ofere 10 pase de gol adunate în toate competițiile l-au adus în atenția marilor cluburi ale Europei. În consecință, nemții de la Transfermarkt i-au crescut cota de la 4,5 milioane de euro, la 6 milioane de euro.

O creștere de 1,5 milioane de euro care-l propulseze pe Ianis Hagi pe locul patru în topul celor mai valoroși fotbaliști români la ora actuală. Prima poziție este ocupată de Răzvan Marin de la Cagliari – 10 milioane de euro. Pe locul secund este un fotbalist din Italia, Ionuț Radu de la Inter – 7 milioane de euro. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Dennis Man de la FCSB – 6,5 milioane de euro.

Nicolae Stanciu lipsește din TOP 10 cei mai valoroși jucători români

Fiul „Regelui” împarte poziția a patra a clasamentului cu Valentin Mihăilă de la Parma – câte șase milioane. Curios, mijlocașul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, se află doar pe poziția a 11-a în topul fotbaliștilor români. Cota sa a scăzut mult în ultimii ani. De la  8 milioane în octombrie 2016, la 4,5 milioane de euro acum. De asemenea, Alexandru Maxim este pe 15, cu 2,6 milioane  de euro, iar Denis Alibec peste pe locul 25, cu 1,8 milioane de euro.

Iată cum arată TOP 10 cei mai valoroși fotbaliști români:

Ianis Hagi, certat de Steven Gerrard la pauza meciului cu Motherwell

Ianis Hagi a fost titular în ultima partidă de campionat a celor de la Rangers, pe terenul celor de Motherwell. A prestat un joc slab, lipsit de consistență, fiind primul jucător scos din teren de Steven Gerrard, în minutul 55.

Nici colegii săi n-au fost mai inspirați, iar Rangers a terminat la egaliatate, scor 1-1, pe terenul ultimei clasate din Scoția. La finalul partidei, Steven Gerrard a recunoscut că a trebuit să-și certe atacanții, pentru a-i trezi la realitate.

A trebuit să intru puţin în ei la pauză şi cred că ne-am descurcat chiar bine în a doua repriză. Cei 3 jucători din atac pe care ne bazăm să creeze ocazii, să şuteze la poartă, să aducă magia în joc nu au fost în meci în prima repriză. A trebuit să fac o schimbare după prima parte ca să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut. Nu după ce facem schimbări”, a spus Steven Gerrard la final, potrivit Sky Sports

Urmăriți Playsport.ro și pe