Milionarul Cristi Borcea s-a împăcat cu fosta nevastă! Cei doi nu s-au ascuns de Valentina Pelinel – GALERIE FOTO

George Drafta 24.12.2022, 09:29

Cristi Borcea este la al treilea mariaj alături de fostul fotomodel Valentina Pelinel. Cei doi pare că se înţeleg de minune. Iar fostul acţionar de la Dinamo se poate bucura din plin de avantajele unei vieţii dusă departe de lumea agitată a fotbalului.

Valentina Pelinel s-a obişnuit cu gândul că partenerul ei de viaţă trebuie să ţină legătura şi cu fostele neveste. Cu care are de asemenea copii. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a dezvăluit cum reuşeşte să facă faţă provocărilor ca mămica. Dar şi cum va fi următoarea perioadă. În care alături de copiii cuplului se vor afla şi cei din căsătoria lui Borcea cu Alina Vidican.

„Am o mini grădiniță acasă, da, dar mai scap uneori, pentru că ei au grădinița, au opționalele, îi văd după. Avem bone, ajutor, altfel cum aș putea să ies? Dar ne descurcăm, ne împărțim bine. Având ajutoare și fiind o fire extrem de organizată, mă descurc bine. În viața fiecăruia sunt momente în care te simți puţin obosită, dar astea sunt normale. Vezi copiii râzând, făcând o glumă, pocind două cuvinte, ce-ți mai trebuie?”, a precizat Valentina Pelinel, într-un interviu pentru Click.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt căsătoriţi din 2018
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt căsătoriţi din 2018

Sărbători cu de toate

Planurile pentru sărbătorile de iarnă au fost făcute din timp în familia Valentinei Pelinel. Le-a dezvăluit chiar ea cu puţin timp înainte de împodobirea bradului.

„O să fim acasă, o să mergem un pic la munte, pentru că au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun suntem acasă în fiecare an, iar de Anul Nou o să fim tot acasă, anul acesta. De când ai copii, ești fericit prin fericirea lor. Ei sunt fericiți că îl așteaptă pe Moșul, apoi deschiderea cadourilor, când este fericirea supremă. Astea sunt momentele care te fac fericit ca părinte”, a mai dezvăluit partanera lui Cristi Borcea.

Fostul model îşi aduce aminte cu plăcere de Crăciunul petrecut în familie pe când era doar un copil. Nu poate uita cum părinţii ei s-au dat de gol atunci când au vrut să intre în rol de Moş Crăciun.

„Când mi-am văzut părinții că pun cadoul sub brad, iar apoi mi-au zis că a venit Moșul, iar de atunci am descoperit că ei sunt Moșul. A fost așa, ca o trădare. Nu s-au ascuns bine. Am și acum imaginea în cap. Pentru anul viitor nu-mi doresc ceva anume, toti zicem să fie un an mai bun. îmi doresc să fie bine, să fim sănătoși, să fier copiii bine. Să ne iasă toate bine. Să curgă totul lin”, a încheiat vedeta.

Urmăriți Playsport.ro și pe