Milionarul Mircea Lucescu conduce aceeași mașină de aproape 10 ani. Cât a costat bijuteria pe patru roți

Moldoveanu Camelia 12.06.2021, 12:29

Mircea Lucescu, românul care a intrat în „top cei mai buni antrenori din istorie”, are o avere impresionantă obținută din fotbal. Cu toate că învârte sume uriașe de bani, tehnicianul celor de la Dinamo Kiev conduce aceeași mașină de aproximativ 10 ani. Cât a costat bijuteria pe patru roți la momentul achiziționării.

Milionarul Mircea Lucescu se comportă ca un om modest

Mircea Lucescu este un om modest
Mircea Lucescu este un om modest

Pe 6 ianuarie 2012, Mircea Lucescu a fost implicant într-un accident destul de grav, chiar în Capitală. Antrenorul se afla la volanul mașinii atunci când a virat stânga, iar un tramvai l-a lovit în plin făcând autoturismul să ricoșeze în alt participant la trafic. Incidentul a fost unul destul de serios, dat fiind faptul că „Il Luce” a fost dus la spital pentru o intervenție chirurgicală de îndepărtare a cantității de lichid acumulat sub dren, problemă apărută în urma impactului puternic.

Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!”, a spus Lucescu la ace vreme.

La aproape două luni de la nefericitul incident, Mircea Lucescu își cumpăra altă mașină. În 2012 și-a achiziționat un Range Rover Vogue, model fabricat în 2012, cu motor diesel 4,4 l si 313 cp. La acea vreme antrenorul milionar a scos din buzunar 70.000 de euro. O nimica toată, dat fiind faptul că antrena la Șahtior Donețk și încasa această sumă aproximativ într-o săptămână.

Astăzi mașina costă între 15.000 și 20.000 de euro, însă antrenorul celor de la Dinamo Kiev nu și-a achiziționat altă mașină. Cu toate că încasează un salariu de 3,5 milioane de euro pe an, în afară de bonusuri pentru calificări și trofee, „Il Luce” preferă să trăiască destul de modest.

Mircea și soția, Neli, opriți de poliție pentru încălcarea regulilor

Soții Lucescu au ieșit la o plimbare prin centru Bucureștiului, însoțiți de unul dintre cei mai devotați angajați ai antrenorului, șoferul. „Il Luce” este căsătorit de mai bine de 50 de ani cu Neli, mama lui Răzvan Lucescu. Deoarece își respectă și își iubește foarte mult soția, antrenorul român i-a cerut șoferului să-i lase cât mai aproape de intrare în restaurantul unde urmau să ia masa alături de niște prieteni.

SUV-ul deținut de familia Lucescu a pătruns pe o stradă unde accesul cu mașina este interzis. Poliția s-a sesizat imediat și o doamnă polițist s-a îndreptat hotărâtă să atragă atenția șoferului. Cu toate că SUV-ul se afla într-o zonă exclusiv pentru pietoni, poliția a decis să facă o excepție. Doamna în uniformă și-a schimbat imediat atitudinea după ce și-a dat seama că în mașină se află îndrăgitul antrenor român. Mircea Lucescu a început să discute cu omul legii și apele s-au calmat imediat, ba chiar a părut că s-a lăsat cu o conversație pe cinste.

Urmăriți Playsport.ro și pe