Minciuna descoperită de Stere Halep. Tatăl Simonei a ieșit și a spus totul: „Acest împrumut nu a existat” – GALERIE FOTO

Giosanu Catinca 30.11.2022, 08:48

Stere Halep, tatăl celei mai bune jucătoare de tenis din Românis, reacționează public după ce s-a spus că marele Gheorghe Hagi i-a împrumutat bani cu dobandă sportivei.

Stere Halep a mai demontat o minciună

Stere, tatăl Simonei Halep, este un cunoscut om de afaceri în judeţul Constanţa. El administrează afacerile Simonei Halep împreună cu fiul Nicolae. Bărbatul i-a fost alături sportivei în orice situație și cunoaște toate mișcările pe care le face jucătoarea de la malul mării.

Afaceristul din Constanța are încredere oarbă în fiica sa și nu crede că Simona ar apela vreodată la ajutorul cuiva fără să se sfătuiască cu el.

”Nu s-a pus niciodată problema de un asemenea ajutor”

Stere Halep a demontat informația potrivit căreia fosta lideră mondială ar fi fost împrumutată de Gheorghe Hagi cu jumătate de milion de euro înainte să ajungă să scrie istorie pentru România.

Acest lucru e total fals şi vreau să se ştie asta din vorbele mele. Ţin foarte mult să clarific această problemă şi mă bucur că m-aţi întrebat. Nu s-a pus niciodată problema de un asemenea ajutor. Să ştiţi că este o relaţie de respect reciproc între noi şi Gică Hagi. El este Rege, iar Simona este Regina.”, a subliniat tatăl celei mai valoroase jucătoare de tenis a României, potrivit businessnews.ro.

Cine a ajutat-o, de fapt, pe Simona Halep cu bani

Simona Halep a recunoscut că a fost ajutată cu bani de oameni influenți din România. Însă aceștia au venit în spijinul ei fără să aibă vreo pretenție.

Fosta soție a lui Toni Iuruc s-a ridicat datorită lui Corneliu Idu. Omul de afaceri a ajutat-o enorm pe marea noastră campioană. Fără intervenția lui, cariera Simonei ar fi arătat cu totul altfel.

Idu a dezvoltat unul dintre cele mai mari cluburi de tenis de la noi din țară, Tenis Club Idu, şi a susţinut parcursul profesional al fiicei lui Stere.

În ultimii doi ani de juniorat ai Simonei i-am asigurat toate cheltuielile, pregătire fizică, antrenamente de tenis, taxe de concurs sau deplasări în străinătate, şi la fel am făcut şi pentru Horia, pentru că îmi place tenisul şi pentru că aceşti tineri au nevoie de ajutor pentru a răzbate. Pe lângă faptul că este un sport foarte costisitor, trecerea de la juniori la seniori este foarte dură.”, spunea Corneliu Idu, înainte să treacă la cele sfinte.

Simona este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022. Sportiva născută la Constanța se luptă să își demonstreze nevinovăția. În cazul în care nu va reuși să strângă probele necesare, riscă să primească patru ani de suspendare.

Urmăriți Playsport.ro și pe