Minunea din viața Simonei Halep se produce! Ce a anunțat un apropiat al sportivei în urmă cu puțin timp

Moldoveanu Camelia / 26.05.2021, 13:47
Minunea din viața Simonei Halep se produce! Ce a anunțat un apropiat al sportivei în urmă cu puțin timp

Un apropiat al Simonei Halep a făcut un anunț extraordinar pentru fanii jucătoarei de tenis. Daniel Dobre dezvăluie care este starea de sănătate a numărului 3 WTA și care sunt șansele ca sportiva să-și îndeplinească obiectul pentru acest an. Când o să o vedem pe campioana noastră iar pe teren.

Minune pentru Simona Halep! Are șanse să-și îndeplinească obiectivul din acest an

Daniel Dobre Simona Halep
Daniel Dobre a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Simonei Halep

Daniel Dobre, Directorul tehnic al Federației Române de Tenis, urmează să colaboreze iar cu Simona Halep. Cei doi ar fi trebuit să înceapă să lucreze împreună după Roland Garros, însă accidentarea numărului 3 mondial a făcut ca acest moment să se amâne. Acesta a declarat că, din punctul lui de vedere, campioana noastră o să fie prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simona visează să cucerească aurul olimpic.

Directorul tehnic al FRT anunță întoarcerea Simonei Halep pe teren la Wimbledon. Acesta este de părere că jucătoarea de tenis o să stea aproximativ trei luni fără turnee. Talentul sportivei o să o ajute să-și reintre în formă în doar câteva zile.

Simona este bine din câte ştiu eu. Nu am vorbit în fiecare zi cu ea, colaborarea mea cu ea trebuia să înceapă după Roland Garros, dar ştiu că lucrează foarte mult la revenire. A fost în Germania, a făcut nişte infiltraţii, acum este pe partea de fizioterapie. Zilnic acordă revenirii trei-patru ore, eu o văd bine din punct de vedere mental. Din câteva discuţii pe care le-am avut o să revină mai puternică. Are încă un cuvânt de spus şi doreşte să atingă anumite obiective.

Nu cred că Jocurile Olimpice sunt în pericol pentru Simona Halep. Va juca Wimbledon şi turneele dinainte dacă totul merge bine. Dacă ar fi avut un sezon plin, poate că era mai uşor. Având în vedere că a stat şi cu umărul o perioadă de timp, o să se adauge şi această perioadă, va avea undeva la trei luni fără turnee, dar Simona este din punct de vedere al talentului foarte sus şi are nevoie doar de câteva zile ca să intre în ritm.”, a declarat Daniel Dobre potrivit digisport.ro

„Va veni cu o poftă incredibilă de a juca tenis, cu o foame de rezultate”

Directorul tehnic FRT este de părere că Simona Halep o să-și revină foarte ușor din punct de vedere mental pentru că are experiența necesară. Tot el a dezvăluit că sportiva încearcă să găsească motivele accidentării. Acesta a sugerat că o accidentare s-ar putea repeta în cariera Simonei.

Partea cealaltă, mentală, de reintrare în competiţie, eu cred că are experienţa necesară. Știe ce înseamnă să te motivezi, cum să abordezi un turneu mare. Eu o văd bine pentru că va veni cu o poftă incredibilă de a juca tenis, pentru că nu a jucat foarte mult, cu o foame de rezultate.

Ea acum încearcă să vadă de unde au apărut aceste probleme medicale. Poate că există o suprasolicitare sau anumite fenomene de stres care pot duce la accidentări. Un sezon atipic în care nu eşti în competiţii, în care te antrenezi altfel, clar că anul care a trecut cu turnee mai puţine, poate afecta starea de sănătate”.