Mircea Badea a pierdut o avere. Cunoscutul prezentator de la Antena 3 a recunoscut totul în direct

Giosanu Catinca 31.01.2022, 10:15
Mircea Badea a pierdut o avere. Cunoscutul prezentator de la Antena 3 a recunoscut totul în direct

Rafael Nadal este noul campion de la Australian Open (l-a învins pe Daniil Medvedev după un meci de 5 ore și 24 de minute), însă Mircea Badea nu se bucură deloc de reușita spaniolului.

Prezentatorul TV susține că Nadal i-a dat gaură serioasă în buget. El a pus pariu pe o cotă de 1.59 tot profitul obținut din moneda virtuală Solana, însă a pierdut.

Cum a pierdut Mircea Badea câteva mii de lei pe finala de la Australian Open

Mircea Badea a pariat o sumă destul de mare pe victoria lui Daniil Medvedev (25 de ani, locul 2 ATP) în finala de la Australian Open. Rusul nu a fost însă îndeajuns de bun încât să câștige în fața lui Rafael Nadal (35 de ani, locul 5 ATP). Spaniolul a câștigat Australian Open 2022 și a pus mâna pe troferul cu numărul 21 din cariera sa, iar omul de televiziune a pierdut suma pe care o câștigase de pe urma monedei virtuale Solana.

Jurnalistul a pariat nu mai puțin de 5.000 de lei pe Medvedev la o cotă de 1.59. Vedeta a pierdut suma, după ce spaniolul a câștigat cel de-al 21-lea trofeu de Mare Șlem din carieră.

Jurnalistul s-a enervat teribil

Rafael Nadal a triumfat cu scorul de 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5 şi a devenit primul tenismen din lume cu 21 de titluri majore în palmares.

Mircea Badea era ferm convins că Medvedev se va impune în meciul cu Rafael Nadal în finala de la Australian Open. El a mizat 5.000 de lei pe victoria rusului la o cotă de 1.59. Vedeta tv a explicat că pentru acest pariu s-a folosit de profitul obținut din Solana, o monedă virtuală, de tip blockchain.

Nu este prima dată când Mircea Badea înregistrează pierderi de acest fel. În sezonul trecut al Premier League, el a mizat că Liverpool nu se impune în meciul cu Wolverhampton, dar elevii lui Klopp au câștigat parida, scor 1-0.

Ulterior, omul de televiziune a crezut că Juventus se va califica după „dubla” cu Porto din Liga Campionilor. Italienii au fost eliminați. Mircea Badea pariase 2.000 de lei pe victoria lui Juve.

Realizatorul tv a pierdut o mulțime de bani

Badea a recunoscut că a pierdut și în anii precedenți sume importante. În 2012, el a pariar că Lucian Bute îl va bate pe Carl Froch. Campionul nostru avea o cotă de 1.50, ia realizatorul TV a pariat 15.000 de lei. În cazul în care ar fi învins românul, Prezentatorul tv ar fi obținut 5.000 de lei profit.

El a mai mizat o sumă mare de bani și pe succesul lui Ronald Gavril în meciul cu David Benavidez. Boxerul nostru a pierdut atunci la puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe