Mircea Lucescu ajută direct DDB cu obținerea licenței! Ce decizie a luat Il Luce

Marian Cărăvan / 04.03.2021, 20:00
Mircea Lucescu ajută direct DDB cu obținerea licenței! Ce decizie a luat Il Luce

Marele Il Luce nu rămâne impasibil la problemele cu care se confruntă Dinamo. Că doar nu a trecut degeaba pe la clubul din Ștefan cel Mare. A luat o decizie importantă în aceste zile. Mircea Lucescu ajută direct DDB cu obținerea licenței!

Mircea Lucescu ajută direct DDB cu obținerea licenței! Ce decizie a luat Il Luce

Suporterii din programul socios DDB s-au zbătut să o țină pe Dinamo în viață. Implicarea lor nu a trecut neobservată de una dintre legendele clubului din Ștefan cel Mare. Obiectivul principal al fanilor este strângerea sumei necesare pentru obținerea licenței. Fanii lui Dinamo fac într-adevăr eforturi colosale pentru ca Dinamo să poată respira aerul primei ligi și, implicit, al fotbalului autohton. Nici celebrul antrenor Mircea Lucescu nu a rămas impasibil și a făcut un gest fantastic. Mircea Lucescu ajută direct DDB cu obținerea licenței! Il Luce a luat o decizie prin care contribuie la eforturile fanilor.

Campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, va disputa un meci amical cu Dinamo București. Echipă antrenată între 1985 și 1990 de reputatul tehnician român. Membru Elite DDB, Il Luce a ajutat la organizarea acestui meci, după cum anunță Peluza Cătălin Hîldan. Dinamo scoate din nou capul în Europa, fie și pentru un meci amical. Mult mai important este că acest meci de la finalul lunii martie ajută la strângerea unei sume care va fi folosită pentru plata licenței pentru sezonul următor. Astfel, toate fondurile strînse în urma meciului programat pe 27 martie pe stadionul Olimpic din Kiev, vor fi direcționate către clubul din Ștefan cel Mare.

ÎI MULȚUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face!”, au scris cei din Peluza Cătălin Hîldan.

Fanii sunt bucurosi. Mircea Lucescu ajuta direct DDB cu obtinerea licentei
Fanii sunt bucurosi. Mircea Lucescu ajuta direct DDB cu obtinerea licentei

Dinamo merge în play-out. Cupa României, salvarea „câinilor”

Dinamo și-a luat gândul de a mai juca în play-off în acest sezon. „Câinii” sunt pe locul 13, din 16 echipe, și se pregătesc de play-out. În etapa a 26-a a sezonului regular, Dinamo joacă luni, 8 martie, de la ora 20:30, pe terenul celor de la FC Voluntari.

Dinamo își poate salva sezonul în Cupa României. După ce au eliminat marea rivală FCSB, „câinii” au planuri mari în competiția KO din fotbalul românesc. Dinamo joacă joi seara, de la ora 20:30, pe terenul celor de la Dunărea Călărași, în ultimul meci din sferturile de finală ale Cupei României.

14.601 membri numără programul DDB la data de 4 martie.