Mircea Lucescu, apariție-surpriză la Rapid – Petrolul. Peste 4 zile o aduce pe Dinamo Kiev să joace în România

Alex Matei 13.08.2023, 22:11

Mircea Lucescu a fost în centrul atenției la Rapid – Petrolul. Antrenorul lui Dinamo Kiev a apărut la tribuna oficială a stadionului cu câteva momente înainte de startul întâlnirii.

Lucescu a luat loc pe unul dintre scaunele din fața lojei. Aproape de el au stat și Anghel Iordănescu, fostul selecționer de legendă al României, precum și Mihai Stoichiță, actualul director tehnic al FRF. Lucescu a preferat compania lui Mircea Geoană, seretarul general adjunct al NATO, un suporter cunoscut al Rapidului. În spatele lui Lucescu a stat și „masonul” Cristescu, fost conducător al societății intrate în faliment după ultima retrogradare a echipei din Liga 1. La pauza jocului, Lucescu s-a întreținut timp de câteva minute cu actualul patron al Rapidului, Dan Șucu.

Lucescu revine în Giulești

Mircea Lucescu va fi din nou „acasă” pe stadionul Rapid la meciul lui Dinamo Kiev cu Aris Salonic, de joi seara. Returul meciului din preliminariile Conference League pleacă de la 0-1.

Lucescu a optat pentru Giulești, după ce anul trecut Dinamo Kiev și-a jucat meciurile europene în Polonia. Antrenorul român preferă zborurile în detrimentul drumurilor lungi cu autocarul, care i-au agravat în ultimul an coxartroza de care suferea. Lucescu (78 de ani) a suferit o intervenție chirurgicală, dar s-a recuperat complet și poate să-și desfășoare activitatea fără probleme.

Dinamo Kiev - Aris Salonic se joacă în Giulești

Urmăriți Playsport.ro și pe