Mircea Lucescu nu regretă plecarea de la Dinamo Kiev și așteaptă oferte. Interviu spectaculos cu antrenorul de 78 de ani

Sorin Barbu 20.11.2023, 18:49
Mircea Lucescu nu regretă plecarea de la Dinamo Kiev și așteaptă oferte. Interviu spectaculos cu antrenorul de 78 de ani

Mircea Lucescu este gata să întoarcă pe banca unei echipe de fotbal. Antrenorul român a acordat un interviu în care a dezvăluit că așteaptă oferte și a dezvăluit de ce le-a spus „adio” celor de la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu nu regretă că a plecat de la Dinamo Kiev și a explicat și de ce

Este tot mai clar că primul mesaj al lui Mircea Lucescu a fost greșit înțeles. Antrenorul român a decis să se retragă de la Dinamo Kiev, dar nu și din fotbal. Antrenorul român a acordat un interviu în Ucraina și le-a spus jurnaliștilor că nu regretă că a plecat din din această țară și le-a explicat că principala problemă a fost legată de război. Practic totul s-a dat peste cap. De la modul în care sunt organizate meciurile, până la transferuri și deplasări.

„Dacă am vreun regret că am părăsit-o pe Dinamo Kiev? Absolut nu! Nu mai sunt condiții să faci treabă bună în Ucraina. Am petrecut mulți ani acolo, dar acum nu mai este nici măcar un minim de profesionalism și, din păcate, nu este vina nimănui, este doar vina acestui război nenorocit.

Mircea Lucescu anunță că nu se retrage din fotbal

Mircea Lucescu are 78 și se află la București așteptând oferte. Dinamo, Rapid, CFR și Universitatea Cluj sunt cluburile din România care și-au arătat disponibilitatea de a lucra cu „Il Luce”. În presa din Turcia se spune că este așteptat și în campionatul din această țară, după ce mai multe grupări și-au declarat disponibilitatea pentru o colaborare, măcar pentru o perioadă scurtă.

„Deocamdată, mă odihnesc și aștept oferte”, a spus fostul selecționer în presa ucraineană, conform sport.ua.

Lucescu s-a retras de la Dinamo Kiev din postura de al treilea cel mai titrat antrenor al lumii. Fostul selecționer al naționalei României a câștigat 35 de trofee, sub Alex Ferguson și Pep Guardiola, cu 49, respectiv 36 de titluri în palmares.

Urmăriți Playsport.ro și pe