Mircea Lucescu va fi pe bancă la inaugurarea noului stadion din Giulești! Un meci de old-boys se joacă înainte de Rapid – Poli Timișoara

Moldoveanu Camelia / 22.03.2022, 15:13
Mircea Lucescu va fi pe bancă la inaugurarea noului stadion din Giulești! Un meci de old-boys se joacă înainte de Rapid – Poli Timișoara

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului pentru inaugurarea noului stadion din Giulești. „Il Luce” o să-și conducă fosta echipă într-un meci de Old-Boys contra Politehnica Timișoara.

Mircea Lucescu, antrenorul Rapidului în meciul de Old-Boys

Oficialii Rapidului au pregătit încă o surpriză uriașă pentru fanii giuleșteni în ziua inaugurării noului stadion. Mircea Lucescu revine pe banca echipei cu care a luat titlul în 1999 pentru un meci Old-Boys. Practic, amicalul Rapid – Politehnica Timișoara o să fie precedat de un duel al reprezentanților Old-Boys.

Cel mai titrat antrenor al României, și campion cu Rapid în 1999, Mircea Lucescu, revine pe banca rapidistă la meciul de Old-Boys ce se va disputa sâmbătă, la inaugurarea noului Giulești. Rapid, cu nume grele pe teren, va întâlni formația de Old-Boys a Politehnicii Timișoara”, anunță clubul alb-vișiniu.

Pe lângă Mircea Lucescu, și alte nume mari din istoria lui Rapid vor asista la inaugurarea stadionului Giulești

Inaugurarea noului stadion din Giulești va avea loc pe 26 martie, cu ocazia meciului amical Rapid – Poli Timișoara. Pentru această partidă, clubul giuleștean a scos la vînzare 13.000 de bilete. Acestea au fost vândute în totalitate cu o săptămână înaintea evenimentului care va începe în jurul orei 15:00.

La această inaugurare de gală vor asista o serie de nume mari din istoria clubului Rapid.

Nume grele vor fi la Inaugurarea Giuleştiului, printre care Mugurel Buga, Ion Goanţă, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raţ, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărăşanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuţ Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuţ Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niţă, Ştefan Nanu, Vali Negru, Ionuţ Voicu şi mulţi alţii”, a anunţat FC Rapid.

Soprana Felicia Filip va intona Imnul Național al României

Soprana Felicia Filip va intona Imnul Național al României înainte de startul meciului. Celebra cântăreață de operă a primit cu drag invitația clubului Rapid. Felicia Filip este în prezent directorul general al Operei Comice, fostul Teatru Giulești.

Vecinătatea de doar câțiva metri dintre stadionul Giulești și Opera Comică nu poate aduce decât lucruri minunate. Rădăcinile ne leagă. În vremurile de demult, suporterii rapidiști ne dădeam întâlnire pe treptele Teatrului Giulești, acum Opera Comică, pentru a intra la meciuri. Faptul că doamna Felicia Filip, o voce celebră pe mapamond, a acceptat ivitația noastră de a interpreta Imnul țării, ne onorează iar momentul va fi cu adevărat istoric. Îi mulțumim și îi urăm la mulți ani, azi chiar la aniversarea stimatei doamne!”, a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.