Mircea Rednic a anunțat prețul lui Deian Sorescu! Două echipe sunt pe urmele dinamovistului dorit de Gigi Becali

Robert Zanfir / 15.12.2021, 17:10
Mircea Rednic a anunțat prețul lui Deian Sorescu! Două echipe sunt pe urmele dinamovistului dorit de Gigi Becali

Mircea Rednic a anunțat că prețul lui Deian Sorescu a fost mărit. Dinamovistul este dorit de Gigi Becali la FCSB, dar are oferte și din afara României.

Deian Sorescu este unul dintre jucătorii de care Mircea Rednic ar vrea să se despartă. Cei doi nu au avut deloc cea mai bună relație, iar antrenorul a primit putere deplină din partea clubului, în urma ședinței de acum câteva zile. Totuși, bănățeanul nu este lăsat să plece la FCSB, unde este dorit, iar Rednic a anunțat că ar fi curtat de două echipe din străinătate.

Mircea Rednic a anunțat prețul lui Deian Sorescu! Două echipe sunt pe urmele dinamovistului dorit de Gigi Becali

Deian Sorescu este pe cale să scape de coșmarul de la Dinamo. Jucătorul a intrat și în gura suporterilor, după finalul slab de sezon, dar nu mai este dorit nici de Mircea Rednic.

Totuși, Sorescu este cel mai bine cotat jucător al lui Dinamo, iar clubul nu se poate despărți oricum de el. Mircea Rednic a anunțat noul preț al jucătorului, pentru care Gigi Becali ar fi dat 700 de mii de euro.

„Am avut o discuție cu el ieri. E un jucător foarte bun, care poate să facă diferența. A trecut și el printr-o perioadă grea, am înțeles că a avut două oferte, contracte bune pentru el (n.r.- în vară). Acum, nu știm, la club nu a venit nicio ofertă oficială.

Astăzi se dă un mandat pentru două echipe din campionate bune din Europa. Există interes pentru el, e un jucător polivalent. Suma este un milion de euro și 20% (n.r.- dintr-un viitor transfer), din ce știu eu. Merită banii! Eu nu mi-aș dori să se ducă la o echipă din România.

Are un contract foarte bun aici. E cel mai bine plătit jucător de la Dinamo și merită. Nu trebuie să fie afectat, trebuie să joace în continuare, să o ia de la zero. Mai sunt două meciuri, i-am spus că trebuie să facă tot ce-i posibil, să repare relația cu suporterii.

În momentul în care ai o atitudinea bună în teren, totul se uită. Noi avem nevoie de Deian, dar i-am spus că trebuie să fie prezent, să-l simt, nu să intre doar de dragul de a juca”, a declarat Mircea Rednic.

Gigi Becali îl poate rata pe Deian Sorescu. „Mâine îl cumpără!”

Dumitru Dragomir a declarat la Playsport Live că Deian Sorescu ar putea juca în Premier League. Fostul șef de la LPF spune că Gigi Becali nu va rata ocazia de a-l transfera, dacă Dinamo îl va scoate la vânzare.

„Sorescu ar merge titular și în campionatul Angliei, dar numai pe un sigur post. Numai fundaș drept. Are capacitate de efort ieșită din comun, are viteză, are forță în picioare.

Dacă îl dă cu 500 de mii, Becali mâine îl cumpără. Dau eu 500 de mii și îl dau lui Becali și dacă nu îl vinde cu 5 milioane, să îmi ziceți ce vreți.

Dar una e să îl vinzi acum de la Dinamo și alta e să îl vinzi de la FCSB”, a mai spus Dumitru Dragomir la Playsport Live.

E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi.

E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător. Oferta este de 750.000 de euro
Iuliu Mureșan