Mircea Rednic a scindat vestiarul la Dinamo. Gestul său, criticat de jucători. „A picat în vestiar ca o adevărată bombă”

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.10.2021, 21:03
Mircea Rednic a scindat vestiarul la Dinamo. Gestul său, criticat de jucători. „A picat în vestiar ca o adevărată bombă”

Mircea Rednic a provocat deja primul scandal după revenirea la Dinamo. Antrenorul în vârstă de 59 de ani a avut un discurs foarte dur la adresa propriilor jucători după egalul de pe teren propriu cu UTA Arad din etapa cu numărul 11 din Liga.

Dinamo a condus cu 2-0 și a avut un om plus toată repriza secundă. Cu toate acestea, jucătorii lui Rednic au fost egalați în prelungiri de formația arădeană. Fapt ce a declanșat furia lui Mircea Rednic.

Mircea Rednic a reușit deja să își pună în cap vestiarul lui Dinamo

„Puriul” l-a criticat pe Steliano Filip pentru faza golului doi al echipei antrenate de Laszlo Balint. Atunci, fundașul stânga dinamovist a degajat o minge în spatele unui adversar. Mingea a ajung în fața porții, exact la David Miculescu, care a marcat fără probleme din 6 metri.

De asemenea, Rednic nu l-a iertat nici pe Robert Moldoveanu, autorul unei ocazii rarisime la scorul de 2-1. Cuvintele dure pe care le-a spus după meci i-a supărat foarte tare pe fotbaliștii lui Dinamo, care se gândesc foarte serios dacă îl vor susține pe mai departe sau îl vor „săpa” pe noul lor antrenor.

Am fost cu toții foarte fericiți când am auzit că vine nea Mircea. Ne-am gândit că va ordona lucrurile aici și ne vom reveni. Din păcate, ce a spus după meci a căzut ca o bombă în vestiar. Jucătorii experimentați din lot s-au enervat foarte tare și chiar au avut o întâlnire în care au discutat despre atitudinea lui nea Mircea și dacă îl vor susține sau nu în perioada următoare.

Nu e normal cum s-a comportat cu noi, iar atmosfera nu e bună. A greșit-o! Să vedem cum o repară. Până la urmă nici el nu vine după zece trofee consecutive câștigate și are și el nevoie de noi și de Dinamo pentru a a fi din nou un nume important în antrenorat”, a spus un jucător al lui Dinamo sub protecția anonimatului potrivit ProSport.

Declarațiile făcute de antrenorul lui Dinamo la finalul meciului cu UTA Arad

Pe lângă Moldoveanu, Rednic i-a criticat și pe ceilalți jucători pe care i-a introdus pe teren în partea secundă a meciului. Mai ales pe Geani Crețu, pe care l-a și schimbat după doar 20 de minute.

La experiența lui, Filip nu trebuia să se precipite. Robert Moldoveanu e un jucător tânăr, dar e cam de mult timp jucător tânăr de perspectivă. A stat în lateral și i-a fugit piciorul când a vrut să dea. Ne-am precipitat și cu mult noroc au reușit să ne egaleze. Dar ce goluri au fost, cum au fost primite? Săracul portar a respins de două ori, ai mei toți stăteau și se uitau. Au fost pe greșeli, poate ne-am relaxat la 2-0 și clar în momentul de față nu avem bancă.

Ne-am relaxat la 2-0 și clar în momentul de față nu avem bancă. Cei care au intrat nu se ridică la nivelul celor de pe teren, Torje, Mirko. Ei trebuie să înțeleagă, pentru că șansă mai mare decât cea pe care au avut-o cei care sunt aici de mai mulți ani nu o să mai aibă. Sunt băieți buni, dar poate au niște limite. Pe Crețu l-am scos pentru că a greșit la gol. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu vor avea o șansă mai mare. Nu e vorbă că eu nu mai am răbdare, ci Dinamo și fanii nu mai au răbdare”, declarase Mircea Rednic la finalul meciului.

Urmăriți Playsport.ro și pe