Mircea Rednic, decizie finală în cazul lui Steliano Filip!

Gabriel-Alexandru Ioniță / 01.12.2021, 21:08
Mircea Rednic, decizie finală în cazul lui Steliano Filip!

Mircea Rednic a avut un mic conflict cu Steliano Filip înaintea meciului cu FCU Craiova din etapa trecută a Ligii 1. Din acest motiv, fotbalistul în vârstă de 27 de ani nu a făcut parte din lotul lui Dinamo la duelul cu oltenii, încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Puriul” a rezolvat însă această problemă înaintea meciului vital cu Academica Clinceni de vineri. Potrivit GSP, Mircea Rednic și Steliano Filip au avut o discuție bărbătească, ocazie cu care și-au spus unul altuia tot ce aveau pe suflet în urma ultimelor evenimente de la echipă.

Mircea Rednic a făcut pace cu Steliano Filip

În urma acestei discuții, antrenorul formației din Ștefan cel Mare a decis să îl reprimească în lot pe fundașul stânga, care în ultima perioadă a fost folosit mai mult în mijlocul terenului. Astfel, Steliano Filip va face parte din lotul lui Dinamo pentru „duelul răniților” cu Academica Clinceni.

Mai mult, el are șanse destul de mari să fie chiar titular. Rămâne de văzut pe ce poziție, în contextul în care conflictul său cu Rednic a pornit tocmai de la acest subiect.

Fotbalistul s-a arătat nemulțumit de faptul că mai este folosit pe poziția de fundaș stânga, poziția sa de bază. Iar Mircea Rednic nu a ezitat să facă publică această supărare a jucătorului său.

Așa cum a făcut și în cazul lui Deian Sorescu, supărat de asemenea în urmă cu câteva săptămâni că nu este folosit pe postul de fundaș dreapta. Acolo unde el considera că dă cel mai bun randament.

A fost un incident legat de niște dorințe ale lui Filip și am decis că este mai bine ca el să nu facă parte din lot. E spre binele lui și spre binele echipei. Mi-a zis că poate juca doar fundaş stânga. Ei cred că s-au născut titulari”, a spus Rednic după meciul cu FCU Craiova.

Meciul cu Academica Clinceni, momentul 0 pentru Dinamo în acest sezon

Mircea Rednic speră să obțină prima victorie din al cincilea său mandat pe banca lui Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare nu a mai câștigat în Liga 1 de la meciul tur cu formația ilfoveană. Iar de atunci au trecut nu mai puțin de 14 meciuri.

„Câinii” speră că o nouă victorie contra singurei echipe clasate mai prost în campionat să reprezinte declicul mental de care au nevoie pentru a ieși din situația dezastruoasă în care se află.

Ionuț Chirilă, OUT de la Clinceni! Doi foști steliști, în conducere. Cine e favorit să fie numit antrenor

Mutu, antrenor la Dinamo? ”Băieții de acolo știu cum antrenez eu!”. Ce zice despre Rednic