Mircea Rednic îi acuză pe jucători de retrogradarea lui Dinamo. „Niște nesimțiți, nu au bătut o echipă care nu a legat nici 3 pase”

Bordei Radu / 16.06.2022, 23:03
Mircea Rednic îi acuză pe jucători de retrogradarea lui Dinamo. „Niște nesimțiți, nu au bătut o echipă care nu a legat nici 3 pase”

Mircea Rednic crede că principalii vinovați pentru retrogradarea lui Dinamo sunt jucătorii, alături de conducătorii care le-au permis orice. Antrenorul s-a plâns încă de pe vremea când îi antrena pe „câini”. Acesta a vrut să schimbe lotul, dar pentru asta a fost îndepărtat.

Mircea Rednic pune tunurile pe jucătorii care au retrogradat Dinamo. „Nu au fost în stare să lege 3 pase”

Jucătorii l-au criticat pe Dusan Uhrin, după retrogradarea lui Dinamo. Fotbaliștii au regretat îndepărtarea lui Flavius Stoican, în dauna cehului. Mircea Rednic crede că tocmai Filip și compania sunt de vină pentru colapsul clubului din Ștefan cel Mare.

Au ieșit nesimțiții și l-au atacat pe Dusan. Ok, a făcut și el greșeli. Dar dacă erai fotbalist nici nu aveai nevoie de antrenor. Când joci cu echipa clasată pe 3 in Liga 2… Și cum îți explici că jucătorii ăștia și-au găsit contracte la echipe de play-off? În returul cu U Cluj ăia nu au legat nici 3 pase și tu tot nu ai bătut! Deci nu trebuie atacat numai Dusan.

Stoican ce a făcut? A plecat în vacanță și a zis să aducă pe cine vor. El nici nu s-a implicat. A avut perioada de iarna când putea să facă o pregătire. I-a unit pe jucători și ce rezultate au avut? Nici în amicale nu îi băteau pe aia de Liga 4. El a acceptat jucătorii care au fost aduși de un om care a demonstrat că nu se pricepe, a comentat Rednic, la Digisport

DDB, ofertă oficială pentru pachetul majoritar al clubului

SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează formația proaspăt retrogradată în liga secundă, este deținută, în majoritate, de Lotus Products Perfect, prin reprezentantul Dorin Șerdean. Procentul este de 72,87%.

În cadrul conferinței organizate de Dinamo și DDB în ceea ce privește strategia ce va fi abordată pentru stagiunea viitoare, programul care a pompat sume importante în clubul din „Ștefan cel Mare” a înaintat o ofertă publică pentru pachetul majoritar de acțiuni.

Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro. Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Pablo Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea suma”, a transmis Cătălin Alexandru, în cadrul conferinței de presă.

Dinamo trece printr-o perioadă dificilă. În zilele ce au trecut de la returul barajului cu Universitatea Cluj, implicit a retrogradării, o mare parte a jucătorilor au reziliat contractele.

Dintre aceștia, unii chiar și-au găsit deja angajamente. Gabriel Torje și Vlad Morar au semnat cu Farul Constanța, Mirko Ivanovski a ales Petrolul, pe când de Răzvan Grădinaru s-a scris că urmează să plece în Cipru.