Mircea Rednic, refuzat de Dinamo pentru postul de antrenor. Dezvăluirile tehnicianului

Iosif Pintilie 29.03.2023, 17:28
Mircea Rednic, refuzat de Dinamo pentru postul de antrenor. Dezvăluirile tehnicianului

Mircea Rednic a fost de cinci ori antrenorul lui Dinamo, Mai mult decât atât, nu de puține ori el a ales să bage bani din propriul buzunar pentru a salva, când a avut ocazia, echipa.

Dinamo l-a refuzat pe antrenorul care i-a adus ultimul titlu

În 2007  Dinamo câștiga ultimul titlu de campioană din Liga 1, avându-l pe bancă ăe Mircea Rednic. De atunci, antrenorul a mai revenit de câteva ori pe banca ”câinilor”, dar nu a reușit să mai repete performanța.

Chiar și așa, sprijinul financiar pe care îl acorda clubului atunci când era antrenorul echipei era unul important. Totuși, deși a fost aproape de a semna cu Dinamo, ”Puriul” a rămas șomer.

El le-ar fi propus noilor șefi de la Dinamo să devină antrenorul principal al echipei. Aceștia au refuzat însă să colaboreze cu el.

„Puteam să fiu în Liga 1, dar încă nu, mai stau. Mă recuperez. Nu mai vreau să iau echipe așa. Vreau să iau de la început, să mi-o formez eu. (n.r. dacă a fost ofertat de noii acționari majoritari pentru a investi la Dinamo) Păi m-am oferit și antrenor și nu m-au sunat. Investitor de ce? Păi au venit ei, nu au venit ei?

Păi ei nu sunt investitori, pentru moment sunt acționari. Nu vreau să comentez, haideți să fim pozitivi. S-a vrut ca să scăpăm de Șerdean, am scăpat. Nu mai e. Și-a luat doar 100.000 (de euro), mai are de luat. M-am oferit, nu au avut nevoie de mine, nici când a fost atunci, m-am oferit să și investesc. Au mers pe mâna mea, dar s-au răsucit.

Asta nu înțeleg. Nu plătește nimeni că s-a ajuns în Liga 2? Nimeni nu e tras la răspundere? Cei care au greșit sunt încă acolo, mai vin și la conferința de presă și zâmbesc. Normal că vor insolvența asta să dureze până în 2030. Salariul le merge, totul e ok, suporterii adună bani. Din moment ce au venit, e altceva, să vedem. Nu există (n.r. salvare fără bani). Ne vedem la Dej (n.r. la următorul meci pe care Dinamo îl va juca în play-off-ul din Liga 2)”, a spus Mircea Rednic după România – Belarus 2-1.

Urmăriți Playsport.ro și pe