Mirel Rădoi a stabilit nouă titulari pentru meciul cu Honduras. “Mâine, la prânz, știm echipa”

Bordei Radu / 21.07.2021, 16:46
Mirel Rădoi a stabilit nouă titulari pentru meciul cu Honduras. “Mâine, la prânz, știm echipa”

Mirel Rădoi a stabilit nouă titulari pentru meciul cu Honduras. Mai este o zi până la debutul naționalei de fotbal, la Olimpiada de la Tokyo. Selecționerul are, în parte, stabilită tactica și echipa cu care va ataca partida contra selecționatei americane. Rădoi vrea ca România să atace și să domine partida.

Totodată, Rădoi îi ține în tensiune pe jucătorii săi: nu anunță, încă, titularii la care s-a gândit. Selecționerul așteaptă să vadă cum vor reacționa fotbaliștii la ultima ședință de pregătire.

Mirel Rădoi a stabilit nouă titulari pentru meciul cu Honduras. “Mâine, la prânz, știm echipa”

Mirel Rădoi nu are foarte multe dileme, înainte de startul Olimpiadei. Mai are totuși câteva nelămuriri, până la startul meciului cu Honduras.

Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest știm echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start. Va trebui să ne păstrăm stilul nostru, să ne păstrăm principiile, dar va trebui să adaptăm la condițiile actuale. Mai ales că jucătorii nu sunt la cel mai bun nivel fizic, e normal. Dar așa a fost și la Euro 2019, anunță Rădoi.

Hondurasul nu este un adversar ușor, anunță selecționerul. Adversarii au jucători tehnici și rapizi în atac, care pot surprinde oricând. România nu are voie să rateze, însă, victoria, dacă vrea să spere la un traseu cât mai lung, la Tokyo.

Cine câștigă în meciul Honduras-România are foarte mari șanse să termine pe locul 2 în grupă. Coreea de Sud e favorită la locul 1 în această grupă, au un lot puternic și competitiv și sunt familiarizați cu condițiile în care jucăm. De Noua Zeelandă nu știm mare lucru, nu am putut să îi vedem la treabă. Poate fi marea surpriză, a declarat slecționerul, la conferința de presă.

„Pentru România, totul este noutate aici”. Adversarii din Honduras se văd favoriți cu tricolorii lui Rădoi

Adversarii din Honduras nu se tem de România. Echipa din America Centrală este calificată la a 4-a ediție consecutivă. IAr această experiență poate constitui un avantaj pentru adversarii tricolorilor.

Noi nu avem presiune, suntem calificați a patra oară consecutiv, la Olimpiadă. Pentru noi, noutate este să vedem la lucru alți jucători. În schimb, România nu a mai fost de mult timp. Pentru ei, totul este nou, trebuie să se obișnuiască, cred adversarii tricolorilor.

România va debuta contra Hondurasului, joi, de la 14:00, ora României. Turneul de fotbal debutează cu o zi înainte de festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice.