Mirel Rădoi, al doilea meci la rând fără înfrângere Arabia Saudită. S-a întâmplat prima dată după 4 luni

Iosif Pintilie 17.02.2023, 12:22
Mirel Rădoi, al doilea meci la rând fără înfrângere Arabia Saudită. S-a întâmplat prima dată după 4 luni

Mirel Rădoi a reușit să câștige primul duel de pe banca lui Al-Tai, săptămâna trecută, iar acum a venit al doilea meci fără eșec. Antrenorul român de 41 de ani a reușit să își conducă echipa spre un egal cu Al Adlah.

Echipa lui Mirel Răoi își revine

După o primă repriză fără goluri, Mirel Rădoi s-a văzut condus în minutul 59, după reușita lui Gonzales. Patru minute mai târziu, Musonda egala, iar după alte două minute echipa antrenorului român intra în avantaj, după golul lui Ali.

Nu a fost nu noroc, căci după alte trei minute, în minutul 68, Antonsson egala iar și stabilea scorul final. De patru luni nu mai adunase Al-Tai două meciuri consecutive fără eșec.

Mirel Rădoi, numire surprinzătoare în Arabia Saudită

Numirea lui Mirel Rădoi pe banca lui Al Tai a fost oarecum surprinzătoare. Tehnicianul a declarat, în momentul parafării înțelegerii, că negocierile au fost purtate timp de mai multe luni.

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte, chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la Universitatea Craiova.

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul, dat cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă, am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, spunea Mirel Rădoi.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe