Mirel Rădoi despre cele mai frumoase momente din fotbal. ”Acel episod a fost unic!”

Moldoveanu Camelia 30.04.2021, 12:03
Mirel Rădoi despre cele mai frumoase momente din fotbal. ”Acel episod a fost unic!”

Mirel Rădoi a vorbit cu emoții în voce despre cât de importantă este naționala României pentru el. Selecționerul a povestit cele mai frumoase momente pe care le-a trăit în fotbal, dar a subliniat un eveniment unic pe care nu o să-l poată uita.

Rădoi: „Nu există termen de comparație între tricoul de la club și cel de la națională”

mirel radoi tricou echipa nationala a romaniei
Mirel Rădoi este mândru că a îmbrăcat tricoul echipei naționale a României

Mirel Rădoi a acordat un interviu celor de la FRF TV și a povestit câteva lucruri incredibile despre trăirile sale în tricoul naționalei. Din punctul lui de vedere, nu există termen de comparație între tricoul de la club și cel de la națională deoarece la echipa țării sunt nenumărați suporteri și fotbaliști care și-ar dori să îmbrace acel tricou, în schimb la echipa de club aceștia sunt semnificativ mai puțini.

„Din punctul meu de vedere, tricoul echipei naționale este cel mai dorit tricou din România”, a spus selecționerul.

Mirel Rădoi a văzut locul de titular doar ca pe un obiectiv intermediar

Mirel Rădoi își amintește de o discuție purtată cu un apropiat atunci când a primit pentru prima dată tricoul naționalei României. El a fost întrebat dacă nu-și dorește să fie și titular, odată cu îmbrăcarea tricoului tricolorilor.

Nu, pentru mine este un obiectiv intermediar. Pentru început vreau doar să îmbrac tricoul echipei naționale, după aceea voi munci pentru el ca titular.”

El a mai mărturisit că are foarte multe momente frumoase de la echipa națională și că nimic nu se compară cu acele amintiri.

”Acel episod a fost unic!”

Chiar dacă își amintește cu bucurie de momentele în care era titular și se bucură acum de postura de selecționer, Mirel Rădoi nu uită un episod unic petrecut în urmă cu mulți ani. Pe atunci nu era atât de cunoscut așa cum este astăzi, însă a fost copleșit de privirile a milioane de români care vedeau meciul în care el a debutat la naționala României.

Prima oară venind la echipa națională, îmbrăcând și tricoul echipei naționale, fiind și titular. Pentru mine au fost foarte multe momente frumoase dar cred că debutul la echipa națională, în fața a milioane de români, pentru mine a fost ceva unic.”

Selecționerul n-a uitat să mulțumească tuturor celor care susțin echipa națională. El a mai spus că speră ca suporterii să le țină pumnii jucătorilor noștri.