Mirel Rădoi, în așteptarea duelului cu Cristiano Ronaldo: „Mă bucur că nu l-am prins ca jucător, probabil îmi făcea otită”

Gabriel-Alexandru Ioniță 24.01.2023, 08:29
Mirel Rădoi, în așteptarea duelului cu Cristiano Ronaldo: „Mă bucur că nu l-am prins ca jucător, probabil îmi făcea otită”

Mirel Rădoi a semnat cu saudiții de la Al-Taee, iar la jumătatea lunii mai noua sa echipă va juca împotriva lui Al-Nassr, formația la care evoluează Cristiano Ronaldo. Întrebat despre viitorul duel cu starul portughez, fostul selecționer a oferit un răspuns mai mult decât elocvent.

Mirel Rădoi se bucură că nu a fost nevoit să se dueleze cu Cristiano Ronaldo din postura de jucător

În primul rând, Rădoi a subliniat că mai este destul de mult timp până la acel meci. Ulterior, s-a arătat recunoscător față de faptul că îl va întâlni pe Ronaldo doar din postura de antrenor și că nu a fost nevoit să joace contra lui pe vremea când încă era în activitatea de fotbalist. Este cunoscut faptul că fostul mijlocaș defensiv a evoluat la un moment dat în Arabia Saudită, la Al-Hilal, marea rivală a lui Al-Nassr.

Până atunci (n.r.: până la meciul cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr), mai sunt o grămadă de partide, dar mă bucur că îl prind ca antrenor și că nu l-am prins ca jucător, ca adversar, pentru că probabil că îmi făcea otită”, a spus Mirel Rădoi

Următorul meci dintre Al-Taee și Al-Nassr se va disputa abia pe data de 15 mai, pe terenul echipei lui Mirel Rădoi. Partida tur dintre cele două s-a jucat în urmă cu abia două săptămâni. Atunci, echipa lui Ronaldo, fără lusitan în teren, s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0.

Revenirea fostului selecționer în antrenorat, bucuria lui Mihai Stoichiță

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal s-a felicitat pentru faptul că a mizat pe Mirel Rădoi și a apreciat că acesta are toate premisele pentru a ajunge un antrenor de top, chiar dacă ar avea totuși și un mic defect.

„Iată că am avut dreptate. Alt răspuns nu am. Să îi dea Dumnezeu sănătate și noroc.

E antrenor de valoare, altfel nu ajungea acolo. Este un tip bine pregătit, e pasionat de fotbal. Poate uneori este cam încăpățânat. În lumea asta ar trebui să fie mai maleabil. Dar Mirel are un caracter puternic. Este un antrenor de valoare, ca alții pe care i-am promovat. Dar nu vreau să mai intru în detalii.

O să reușească în viața asta de antrenor, în viața complicată de antrenor. Ce să-i spun? Nu am vorbit cu el. Am fost luat prin surprindere, dar mi-ați făcut săptămâna mai frumoasă. E prima veste bună primită”, a spus Mihai Stoichiță potrivit sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe