„Mirel Rădoi să plece acum, dacă e bărbat!”. Selecționerul, somat să părăsească echipa națională după România-Islanda 0-0

Mihai Rosoiu 12.11.2021, 00:04
„Mirel Rădoi să plece acum, dacă e bărbat!”. Selecționerul, somat să părăsească echipa națională după România-Islanda 0-0

Remiza dintre România și Irlanda a compromis, în bună măsură, șansele naționalei „tricolore” de a mai prinde barajul de calificare la Cupa Mondială. La doar câteva minute după sfârșitul partidei de pe Stadionul „Steaua”, au apărut primele critici la adresa selecționerului României: „Mirel Rădoi să plece acum!”.

Acesta a fost îndemul lansat de Ciprian Marica, în direct, la Pro TV, postul care a transmis meciul de joi seara. Fostul atacant al naționalei a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Mirel Rădoi.

Ciprian Marica: „Mirel Rădoi să plece acum, dacă e bărbat”

Actualmente analist al postului din Pache Protopescu, Ciprian Marica s-a năpustit asupra antrenorului primei reprezentative. Fostul vârf de atac al lui Dinamo a avut un discurs extrem de dur:

Selecționerul ar trebui sa plece acum. Daca vrem sa aratam ca suntem barbati, sa plece. Vedem ce poate face acum o declaratie din asta aruncata asa… Situatia e trista, ne-am facut-o singuri.

Teoretic, mai avem o sansa, dar nu mai suntem la mâna noastra. Nu am vazut determinare, nu am vazut ambitie”, a spus Ciprian Marica după fluierul final al confruntării dintre România și Islanda, încheiată la egalitate, scor 0-o.

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea după victoria cu Armenia

La conferința de presă ce a urmat meciului cu Armenia, câștigată de ai noștri cu 1-0, selecționerul și-a anunțat plecarea de la cârma naționalei. La momentul respectiv, Mirel Rădoi a declarat că va rămâne pe banca primei echipe a țării noastre până la finalul partidei cu Liechtenstein, ultima din cadrul grupei de calificare la Cupa Mondială.

A urmat o perioadă extrem de agitată în care plecarea anunțată de Mirel Rădoi a fost analizată pe toate părțile. Dacă acesta se va ține de cuvînt, remiza cu Islanda ar fi penultimul meci cu actualul staff tehnic al României. Rădoi ar urma să părăsească postul ocupat în câteva zile.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe