Mirel Rădoi este dezamăgit de remiza cu Voluntari. „Rezultat mincinos, am ratat 17 ocazii. Asta ne-a costat două puncte”

Bordei Radu 30.09.2022, 23:44
Mirel Rădoi este dezamăgit de remiza cu Voluntari. „Rezultat mincinos, am ratat 17 ocazii. Asta ne-a costat două puncte”

La revenirea după pauza competițională, Mirel Rădoi nu a avut parte de rezultatul dorit. Universitatea Craiova s-a împiedicat, pe teren propriu, de Voluntari. Oaspeții au plecat cu un punct din Bănie. Antrenorul oltenilor crede că jucătorii săi au făcut un cadou Voluntariului

Mirel Rădoi plânge după ocaziile ratate de jucătorii săi. „Nu avem voie să ratăm atât”

Fostul selecționer crede că jucătorii săi trebuiau să închidă meciul mult mai devreme. Oltenii au ratat destul de mult și asta le-a permis celor de la Voluntari să plece cu un punct.

Un rezultat care ne întristează, este unul mincinos, meritam victoria. Îi felicit pe băieți pentru atitudine, nu am ce să reproșez la acest capitol. Au fost greșeli individuale, dar au fost montați, determinați. Puteam să și pierdem la ultima fază, dar așa a fost meciul, noi atacam să marcăm. Decât să apăr o remiză, mai bine pierd în căutarea victoriei.

Nu mi-a plăcut golul lor, pentru că știam că Damașcan își face mingea pe piciorul drept, trebuia blocat. Nu avea voie să șuteze de acolo, dar asta este, se pare că i-am ajutat și noi puțin.

Și când vorbesc cu voi îmi vin acum în minte tot felul de ocazii. Cred că am avut vreo 17 faze de poartă clare și noi am marcat doar un gol. Aici va trebui să lucrăm, noi staff-ul. Nu avem voie să ratăm atât, o să fie meciuri când nu vom juca atât de bine și va trebui să concretizăm din ocaziile puține pe care le vom avea. Dar în acest meci nu aveam voie să nu câștigăm, a comentat Mirel Rădoi, la finalul partidei.

Și jucătorii sunt supărați pentru rezultatul cu Voluntari. „Trebuia să ne apropiem de podium”

„Pas greșit pentru noi, trebuia să ne impunem. Trebuia să ne apropiem de podium, dar mai sunt multe meciuri, avem timp să recuperăm. Nu au jucat nimic, doar pasă lungă și atât. Au avut faza aceea și ne-a costat”, a declarat autorul golului Andrei Ivan

Am avut multe ocazii, dar din păcate am ratat. Ne bucurăm că ne creem ocazii, dar nu este bine că irosim multe din ele. Noi puteam să și pierdem acest meci, la ultima fază a lor. Eu cred că arătăm mai bine, dacă eram mai atenți câștigam fără probleme. Asta ne-a lipsit. Primul nostru obiectiv este intrarea în playoff. Trebuie să obținem mai multe puncte, să avem liniște, a comentat și Dan Nistor