Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mesaj ferm pentru conducere: „Eu nu accept prea multe semnale”. Atac la Sorin Cârțu: „Să ne spunem în față, ca bărbații”

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.12.2022, 19:47
Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mesaj ferm pentru conducere: „Eu nu accept prea multe semnale”. Atac la Sorin Cârțu: „Să ne spunem în față, ca bărbații”

Mirel Rădoi și-a continuat „războiul” de la distanță cu conducerea Universității Craiova. Formația din Bănie a fost învinsă în deplasare de FC Argeș cu scorul de 2-1 și a fost eliminată încă din faza grupelor în această ediție de Cupa României.

Mirel Rădoi a continuat „războiul” cu conducerea Universității Craiova

La finalul partidei de la Pitești, Rădoi a fost întrebat din nou despre conflictul „rece” pe care îl care cu oficialii clubului, de când i-a exclus din lot pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă. Fostul selecționer l-a „înțepat” mai întâi pe președintele Sorin Cârțu, cel care a spus după derby-ul pierdut cu FCU Craiova că echipa patronată de Adrian Mititelu a meritat victoria.

Ulterior, Mirel Rădoi a vorbit despre anumite „semnale” pe care le-a primit în ultima perioadă dinspre conducere. Legat de acest aspect, antrenorul Universității Craiov a avut un mesaj extrem de ferm și a spus că nu acceptă o astfel de situație.

„O primă repriză foarte bună, am avut situații clare de a marca. Am început destul de bine repriza a doua, un moment de relaxare, pentru că am dominat și am crezut că e meciul câștigat. Nu am mai avut inițiativa. Nu am mai reușit să atacăm profunzimea. Din păcate, nu am reușit să egalăm, un rezultat de egalitate ne-ar fi calificat mai departe.

„Eu nu accept prea multe semnale. Să ne spunem în față, ca bărbații”

Neșansă, din punctul meu de vedere, la fiecare partidă. Și la meciul cu FCU. Am văzut că s-a spus că FCU a meritat victoria. Noi am avut ocazii mari, au scos de pe linia porții, am avut posesia. Dacă și acum se spune că nu am meritat victoria, atunci înseamnă că antrenăm degeaba. În momentul când am venit a fost o schimbare de antrenor și era normal să fie o schimbare de atitudine, așa se întâmplă mereu. Semnale pentru mine sunt altele. Din partea clubului e un semnal puternic, iar eu nu accept prea multe semnale. Dacă avem ceva să ne spunem, să ne spunem față în față, ca bărbații.

În partidele astea, chiar dacă am pierdut, am jucat bine, am avut situații de a marca. Nu am cum să vă spun ce am discutat cu ei (n.r. cu jucătorii). Nu sunt în seara asta nemulțumit în mod special de un jucător anume, ci de rezultat”, a spus Mirel Rădoi la finalul partidei de la Pitești.

La scurt timp, Mirel Rădoi și-a anunțat demisia

Ulterior, după flash-interviu, la zona mixtă, deși au trecut doar câteva minute, Mirel Rădoi a anunțat că a decis să își dea demisia.

Acum (n.r. când a luat decizia). (n.r. legat de faptul că în urmă cu câteva minute nu spusese nimic despre acest lucru) E drum lung de sus până aici și am avut timp să mă gândesc”, a spus Rădoi.

Urmăriți Playsport.ro și pe