Mirel Rădoi și Burleanu se așează față-n față pentru discuția finală. „Asta mi-a șoptit o păsărică”

Bădulescu Silvian 18.11.2021, 12:51
Mirel Rădoi și Burleanu se așează față-n față pentru discuția finală. „Asta mi-a șoptit o păsărică”

Mirel Rădoi a anunțat că nu va continua la cârma echipei naționale. În ultimele zile, însă, s-a discutat intens pe tema rămânerii acestuia pe postul de selecționar. Se pare că Rădoi și șefii FRF se vor întâlni pentru o discuție finală.

„Sper să aibă o inspirațiune ingenioasă”

S-au vehiculat diverse nume care ar urma să preia postul de selecționer al României. Totuși, în ultimele zile, Mihai Stoichiță a dat de înțeles că Mirel Rădoi ar putea rămâne în continuare pe banca tehnică. Acest lucru a fost confirmat și de Valeriu Răchită. Cu o referință la „O scrisoare pierdută”, fostul jucător al Petrolului Ploiești a vorbit despre posibila prelungire a contractului lui Rădoi.

O păsărică mi-a șoptit că în cursul zilei de astăzi, Mirel Rădoi se va așeza la masă cu un conducător FRF pentru a continua munca la echipa națională. Sper să aibă o „inspirațiune ingenioasă”. La fel sper ca și cei de la FRF să aibă o astfel de inspirațiune ingenioasă și să aleagă selecționerul corect” a spus acesta.

Rădoi a declarat în urmă cu o lună că pleacă, iar, ulterior, a spus că s-ar putea să rămână. După partida cu Liechtenstein, el a spus că nu va continua. Totuși, în ultimele zile, acesta pare să se fi răzgândit și să negocieze un nou contract cu FRF pentru a-și continua mandatul.

„Îmi place foarte mult Rădoi ca antrenor”

Andrei Prepeliță, fostul mijlocaș de la FCSB, actual antrenor la FC Argeș și-a recunoscut simpatia pentru antrenorul Mirel Rădoi. El e de părere că ar trebui să i se acorde în continuare încredere și să-și continue mandatul de selecționer.

Mie, personal, îmi place Mirel Rădoi foarte mult ca antrenor. Mi-aș fi dorit să se califice la acest baraj și sunt sigur că ar fi rămas pentru jocurile de baraj și cred că și acum ar trebui să i se acorde credit. Jocul României, în ultimele partide, a crescut, chiar dacă am avut acea sincopă contra Islandei” a declarat Prepeliță.

Lansat în fotbalul mare de către FC Argeș Pitești, Andrei Prepeliță a fost unul dintre cei mai dinamici mijlocași români în ultima decadă. El a făcut parte din generația FCSB-ului care a jucat în Europa League și care a călcat tot în picioare pe plan intern. A fost legitimat și la Ludogorets Razgrad sau FK Rostov, înainte să se retragă de la FC Argeș.

Cu el la cârma echipei, piteștenii sunt una dintre cele mai în plăcute echipe din prima ligă și ocupă poziția a noua, la doar patru puncte de play-off, Aceștia au avut o perioadă de șapte meciuri în care n-au cunoscut înfrângerea.

Urmăriți Playsport.ro și pe